Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πέθανε κλαίγοντας, σαν δειλός τρέχοντας να κρυφτεί»... Τραμπ: O αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Πέθανε σαν σκυλί...

«Πέθανε κλαίγοντας, σαν δειλός τρέχοντας να κρυφτεί» είπε ο Τραμπ - Ο Μπαγκντάντι εγκλωβίστηκε σε τούνελ και πυροδότησε γιλέκο με εκρηκτ...


«Πέθανε κλαίγοντας, σαν δειλός τρέχοντας να κρυφτεί» είπε ο Τραμπ - Ο Μπαγκντάντι εγκλωβίστηκε σε τούνελ και πυροδότησε γιλέκο με εκρηκτικά σκοτώνοντας τρια παιδιά που είχε μαζί του - Ευχαρίστησε Ρωσία, Τουρκία, Συρία και Ιράκ -«Ήταν σαν ταινία» είπε για την επιχείρηση με τα 8 ελικόπτερα και τους κομάντο - «Οι τρομοκράτες να μην κοιμούνται ήσυχοι» μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά»




Τον θάνατο του Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε και επίσημα ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από τα ξημερώματα της Κυριακής

Αφού είπε ότι ο θάνατος του Μπαγκντάντι ήταν «πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησής μου» ο Τραμπ αναφέρθηκε στην νυχτερινή επιχειρήση την οποία, όπως είπε, «παρακολούθησα το μεγαλύτερο τμήμα της».

Ο αλ Μπαγκντάντι πέθανε σε τούνελ

Σύμφωνα με τον Τραμπ ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους «πέθανε αφού βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο σε ένα τούνελ».

«Πέθανε κλαίγοντας» είπε ο Τραμπ προσθέτοντας ότι αφενός κανείς Αμερικανός δεν τραυματίστηκε και αφετέρου ότι στο σπίτι που εντοπίστηκε ήταν 11 παιδιά που εκκενώθηκαν χωρίς να τραυματιστούν.

«Όσοι απέμειναν ήταν ο Μπαγκντάντι στο τούνελ με 3 παιδιά που οδηγήθηκαν σε σίγουρο θάνατο. Όταν έφτασαν στο τέλος του τούνελ ο Μπαγκντάντι πυροδότησε το γιλέκο με εκρηκτικά που φορούσε και σκότωσε τα τρία παιδιά» είπε ο Τραμπ.

Μιλώντας σε πολύ υψηλούς τόνους ο Τραμπ είπε ακόμα ότι «ο εγκληματίας πέρασε τις τελευταίες του στιγμές σε πανικό τρομοκρατημένος από την παρουσιά των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ».

«Το κορμί του διαμελίστηκε αλλά τα τεστ έδωσαν παντελή επιβεβαίωση» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Απαντώντας στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση για το πώς βεβαιώθηκε ότι ήταν ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους ο Τραμπ είπε ότι «οπτικά έβλεπαν ότι ήταν ο αλ Μπαγκντάντι και στη συνέχεια έκαναν ελέγχους επί τόπου αφού πρώτα απομάκρυναν τα συντρίμμια από το τούνελ. Δεν υπήρχαν πολλά από τη σορό του αλλά με τα υπάρχοντα στοιχεία επιβεβαίωσαν ότι ήταν αυτός».

Όπως είπε βρέθηκαν και δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν και οι οποίες φορούσαν γιλέκα με εκρηκτικά τα οποία δεν ενεργοποιήθηκαν δυσκολεύοντας την επιχείρηση των αμερικανών κομάντο.