Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αίτηση πτώχευσης από την αλυσίδα ρούχων Forever 21 -Κλείνουν εκατοντάδες καταστήματα

Ενα ακόμα ηχηρό «κανόνι», αυτή τη φορά από τη διεθνή αλυσίδα ρούχων Forever 21, κλονίζει την παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με δημοσίευμ...


Ενα ακόμα ηχηρό «κανόνι», αυτή τη φορά από τη διεθνή αλυσίδα ρούχων Forever 21, κλονίζει την παγκόσμια αγορά.





Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, η εταιρεία Forever 21 υπέβαλε αίτηση πτώχευσης, με το οποίο δηλώνει την πρόθεσή της να βάλει λουκέτο σε εκατοντάδες καταστήματά της σε όλο τον κόσμο.

Στην αίτηση πτώχευσης της Forever 21, που έχει έδρα το Λος Αντζελες, γίνεται αναφορά σε κλείσιμο 178 καταστημάτων της στις ΗΠΑ, καθώς και σε 350 ακόμη καταστήματα, σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι η Forever 21 έχει κατάστημα και στην Αθήνα και, συγκεκριμένα, στην πολυσύχναστη οδό Ερμού.

Forever 21: Διατηρεί 800 καταστήματα σε όλο τον κόσμο
Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1984 και εδραιώθηκε στην αγορά για τα προσιτά της ρούχα, αναμένεται, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της, να διατηρήσει πολλά από τα 800 συνολικά καταστήματά της.

Αναλυτές εκτιμούν ότι με την αίτηση πτώχευσης η Forever 21 θα «μπλοκάρει» προσωρινά τις απαιτήσεις πιστωτών της, προκειμένου να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία για τους -χιλιάδες, σε κάθε περίπτωση- εργαζόμενους που θα χάσουν τις δουλειές τους.