Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Το Bloomberg αναφέρει ότι «Ξεκίνησε η εισβολή της Άγκυρας στη Β. Συρία» αλλά ο Ακάρ διαψεύδει...

Πριν από λίγο, δημοσίευση του Βloomberg ανέφερε πως οι Τούρκοι μπήκαν στη Συρία, κάτι που διέψευσε ο Ακάρ, δηλώνοντας πως αυτό θα γίνει ...


Πριν από λίγο, δημοσίευση του Βloomberg ανέφερε πως οι Τούρκοι μπήκαν στη Συρία, κάτι που διέψευσε ο Ακάρ, δηλώνοντας πως αυτό θα γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Βέβαια οι πληροφορίες ακόμα είναι συγκεχυμένες.




Δηλώσεις του τούρκου υπουργού Άμυνας στην τουρκική Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας

«Οι εργασίες μας για την επιχείρηση (στη Συρία) συνεχίζονται, οι προετοιμασίες είναι σε εξέλιξη», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλούσι Ακάρ.

Σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu από τη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις στενά με τους αρχηγούς των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Tην ίδια στιγμή, μονάδες των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων, με εμπροσθοφυλακή συμμορίες του λεγόμενου Συριακού Εθνικού Στρατού – Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι (πρώην Ελεύθερου Συριακού Στρατού – FSA, συμμαχία τζιχαντιστών που υποστηρίζεται και μισθοδοτείται από από την Τουρκία και το Κατάρ) θα περάσουν «πολύ σύντομα» τα σύνορα Τουρκίας- Συρίας, ανήγγειλε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας μέσω Twitter.