Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... Αλλοδαπός με τρεις καταδίκες διέρρηξε σπίτι στην Πάτρα

Απτόητος συνέχιζε τις διαρρήξεις στην Πάτρα ένας 52χρονος αλλοδαπός, παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδίκες. Έτσι, μαζί ...

diarriksi

Απτόητος συνέχιζε τις διαρρήξεις στην Πάτρα ένας 52χρονος αλλοδαπός, παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδίκες. Έτσι, μαζί με έναν 24χρονο ομοεθνή του αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου ενός σπιτιού με σκοπό να κλέψουν, αλλά λογάριασαν χωρίς τον ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα!




Εκείνος τους άκουσε που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Για καλή του τύχη, εκείνη την ώρα βρισκόταν κοντά μια περιπολία από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. κι έτσι οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ανέλαβε την προανάκριση και τον σχηματισμό δικογραφίας για απόπειρα κλοπής.

Εκεί διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων τους ότι σε βάρος του 52χρονου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης για κλοπές και πλαστογραφία, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 40 μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ! Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έδωσε εντολή να οδηγηθεί στη φυλακή μετά την απολογία του στον ανακριτή.