Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ τους Ληστές που μπήκαν σπίτι του, ΣΚΟΤΩΣΕ τον έναν και τον άφησαν γιατί ήταν σε «αυτοάμυνα»... Αλλά όχο εδώ...!!

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας Αργεντινός ανοίγει πυρ εναντίον τριών κακοποιών, οι οποίοι έχουν μόλις ληστέψει τον ανιψιό του, σκοτώνον...


Τη σοκαριστική στιγμή που ένας Αργεντινός ανοίγει πυρ εναντίον τριών κακοποιών, οι οποίοι έχουν μόλις ληστέψει τον ανιψιό του, σκοτώνοντας τον έναν από αυτούς, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού όπου διαδραματίστηκαν τα παραπάνω περιστατικά την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 46χρονος πατέρας πέντε παιδιών έτρεξε να υπερασπιστεί τον ανιψιό του και την έγκυο κοπέλα του, οι οποίοι είχαν προηγουμένως απειληθεί από τους τρεις νεαρούς κακοποιούς, ενώ βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους στην πόλη Longchamps της Αργεντινής.




Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, ο ένας από τους νεαρούς δράστες πυροβόλησε για εκφοβισμό, προκειμένου να πείσει τον 27χρονο ανιψιό του Claudio Ramón Pardo, Ezequiel να τους παραδώσει το κινητό και τα κλειδιά του αμαξιού του. Ο νεαρος άνδρας, ο οποίος ήταν μαζί με την εγκυμονούσα κοπέλα του την ώρα της επίθεσης, συμμορφώθηκε με το αίτημα των δραστών και τους πέταξε τα κλειδιά και το κινητό μέσα από τα κάγκελα.

Εκείνοι επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή με το αμάξι του 27χρονου, όταν όμως είδαν ότι η μηχανή δεν έπαιρνε μπρος, αποφάσισαν να διαφύγουν τρέχοντας. Εκείνη τη στιγμή, ο 46χρονος θείος του Ezequiel βγήκε από το σπίτι με το όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον των νεαρών, σκοτώνοντας τον έναν από αυτούς.

Το όνομα του 17χρονου που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του Pardo δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία. Ο 46χρονος τραυμάτισε έναν ακόμη από τους νεαρούς ληστές στο πόδι, που κατόπιν συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Ο τρίτος ύποπτος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται το site Clarin, η αστυνομία πιστεύει ότι ο δράστης που διέφυγε πήρε μαζί του το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.

Ο Pardo τέθηκε υπό κράτηση αλλά αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα, όταν ένας εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι ενήργησε «σε αυτοάμυνα».