Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλιμος: Έπιασαν τους αλλοδαπούς διαρρήκτες την ώρα που άνοιγαν το σπίτι

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν οικία, το μεσημέρι της Τρίτης στον Άλιμο, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 35, ...


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν οικία, το μεσημέρι της Τρίτης στον Άλιμο, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 35, 38 και 58 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.




Όπως προέκυψε από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, οι ανωτέρω είχαν συστήσει συμμορία, με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων σε οικίες στα νότια προάστια.

Ειδικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης, αφού εντόπιζαν οικίες και βεβαιώνονταν για την απουσία των ενοίκων, παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα με διαρρηκτικά εργαλεία που έφεραν, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 460 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών στη Γλυφάδα, στη Βάρη και στον Άλιμο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.