Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτογραφία από την Μυτιλήνη.... Αυξάνεται και πληθύνεται το μουσουλμανικό στοιχείο που εισβάλλει στην Ελλάδα!

Φωτογραφία από την Μυτιλήνη. Θα μπορούσε βέβαια να είναι από την Χίο, την Σαμο, το κέντρο της Αθήνας, όπου αυξάνεται και πληθύνεται το ...



Φωτογραφία από την Μυτιλήνη. Θα μπορούσε βέβαια να είναι από την Χίο, την Σαμο, το κέντρο της Αθήνας, όπου αυξάνεται και πληθύνεται το μουσουλμανικό στοιχείο που εισβάλλει στην Ελλάδα και το υποδέχεται το ελληνικό κράτος μετά βαϊων και κλάδων.




Εδώ δεν έχουμε γυναίκες καθότι απαγορεύεται από την θρησκεία τους, που απαιτεί να την σέβονται άλλοι, αλλά αυτή δεν σέβεται ούτε καν τους πιστούς της.

Δεν βλέπουμε ούτε παιδιά, καθότι τα στέλνουμε κατευθείαν στο κορανοκατηχητικό να τους πει ο "ιμάμης" που το ελληνικό Κράτος δεν γνωρίζει τίνος είναι, αυτά τα όμορφα του Κορανίου.

Ποιό ακριβώς είναι αυτό το δικαίωμα που ασκεί εδώ το μουσουλμανάτο και εμείς πρέπει να σεβαστούμε εν προκειμένω;
Για ποιόν ακριβώς λόγο εμείς πρέπει να είμαστε θεατές τέτοιων εικόνων, που προσβάλλουν την αισθητική μας, την πίστη μας και τον πολιτισμό μας;

Ενας δεν έχει βρεθεί να τους μαζέψει επιτέλους;

Παίρνουν τα επιδόματα για να ξαπλάρουν και να τεμπελιάζουν στα σπίτια, αλλά το χαλάκι θα το πάρουν να το στρώσουν μέσα στον κόσμο και να αρχίσουν τους αμανέδες, λες και έχουμε εμείς καμιά όρεξη να ακούμε το προσκύνημα στην Μέκκα, στην Ελλάδα.
Οχι καλέ. Δεν το κάνουν επίτηδες, πώς σας ήρθε;

Ελένη Παπαδοπούλου