Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ετοιμάζει Σφαγές και Διωγμό Χριστινανών... Νέα «Σεπτεμβριανά» το σχέδιο της τουρκίας και του Ερντογάν την ώρα της Κρίσης...!!!

Ακολουθώντας την αιματοβαμμένη παράδοση των σουλτάνων προκατόχων του, ο Ερντογάν μέσω του πανίσχυρου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (MGK), έχ...


Ακολουθώντας την αιματοβαμμένη παράδοση των σουλτάνων προκατόχων του, ο Ερντογάν μέσω του πανίσχυρου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (MGK), έχει συντάξει κρυφά σχέδια για προγκρόμ κατά των Χριστιανών (Ορθόδοξοι, καθολικοί, Αρμένιοι, κλπ) σε περίπτωση κρίσης στην Τουρκία, δημιουργώντας εφόσον απαιτηθεί νέα «Σεπτεμβριανά» όπως το 1955.





Για τον λόγο αυτό έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η αστυνομία και οι διάφορες υπηρεσίες της, η στρατοχωροφυλακή και η ΜΙΤ, προκειμένου να δημιουργήσουν «ενόχους», στοχοποιώντας κυρίως τις χριστιανικές μειονότητες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των Ορθοδόξων, οι οποίες εκτός όλων των άλλων θα βρεθούν στο έλεος των φανατικών ομάδων του ΑΚΡ (μιλάμε για αυτούς που έδερναν Τούρκους στρατιώτες στην Κων/πολη κατά το αποτυχημένο πραξικόπημα το 2016), σύμφωνα με τον Τούρκο αντιφρονούντα δημοσιογράφο Α.Μποζκούρτ.

Η μελέτη και το σχέδιο με τα άκρως απόρρητα έγγραφα της τουρκικής κυβέρνησης, ισχύει κανονικά μέχρι και σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς οι νομικές δραστηριότητες των ομάδων της Χριστιανικής πίστης, όπως οι Καθολικοί, Ορθόδοξοι και Προτεστάντες στην Τουρκία, παρουσιάζονται ως μεγάλες απειλές για την εθνική ασφάλεια και την βιωσιμότητα του τουρκικού κράτους.

«Δείχνει επίσης ότι ο ισχυρός θεσμός ( Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας) που συμβάλλει στη χάραξη πολιτικών στην Τουρκία, «βλέπει» την Ευρωπαϊκή Ένωση ως χριστιανικό σχέδιο και για αυτό έχουν ετοιμαστεί «εθνικά μέτρα» για την εξάλειψη των χριστιανών στην Τουρκία», δηλώνει ο Μποζκούρτ ρίχνοντας βόμβα για το αληθινό προσωπείο του Τούρκου προέδρου.

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι το τουρκικό κράτος έχει «φακελώσει» δεκάδες χριστιανικές ομάδες στην Τουρκία και στο εξωτερικό, προετοιμάζοντας ανήκουστα μέτρα για να σταματήσει το έργο τους, ενεργοποιώντας παράλληλα όλες τις κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του στρατού, της αστυνομίας και των υπηρεσιών πληροφοριών, για να παρακολουθούν και να ματαιώνουν τα σχέδιά τους.

Κατά την τυχαία έρευνα Τούρκου δικαστή μιας σοβαρής ποινικής υπόθεσης, αποκαλύφθηκε το μυστικό τουρκικό σχέδιο που οδήγησε ήδη σε δολοφονίες και επιθέσεις σε χριστιανούς στην Τουρκία και το οποίο ετοιμάστηκε από την ισλαμική κυβέρνηση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο δικαστής Süleyman Karaçöl, κατά την διάρκεια έρευνας εντόπισε το σχέδιο αυτό και τότε του έφεραν δύο σκανδαλώδη έγγραφα μεταξύ των δεκάδων που υπέβαλλαν προσωπικά στο γραφείο του για να απενοχοποιηθούν ο Emel Bulak, νομικός σύμβουλος του τουρκικού εθνικού συμβουλίου MGK, σε σφραγισμένο φάκελο στις 16 Μαΐου 2013 και ο Γενικός Γραμματέας του MGK Şükrü Sarıışık, με τίτλο «Misyonerlik Faaliyetleri» (Ιεραποστολικές Δραστηριότητες).

Τόσο ο Kılınç όσο και ο Bulak, ενώ κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν με σοβαρές κατηγορίες για την συμμετοχή τους στις οργανώσεις Εργενεκόν και Βαριοπούλα, στην συνέχεια απελευθερώθηκαν με την παρέμβαση του ίδιου του Ερντογάν.




Η περίληψη της έρευνας των 24 σελίδων που συντάχθηκε με χειρόγραφες σημειώσεις από τον ίδιο τον δικαστή Karaçöl, αφού εξέτασε τα έγγραφα, αποκάλυψε ότι το τουρκικό κράτος έλεγχε κρυφά τις κινήσεις όλων των Χριστιανών (ανεξαρτήτου δόγματος), Τούρκων πολιτών και μη στην χώρα, χωρίς εύλογη αιτιολόγηση, χωρίς υπαινιγμό για διάπραξη εγκλήματος και σίγουρα χωρίς οποιεσδήποτε ενδείξεις που να δικαιολογούν ενοχλητικούς ποινικούς και διοικητικούς ελέγχους.

Η Άγκυρα είχε επίσης στο στόχαστρο όπως αποδεικνύεται, όλες τις χριστιανικές ιεραποστολικές αποστολές που επεκτείνονται σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες κατά το ΑΚΡ, απειλούσαν τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας.

Το τουρκικό εθνικό συμβούλιο (MGK) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι χριστιανικές δραστηριότητες αποτελούν μακροπρόθεσμη απειλή για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας και για αυτό η Τουρκία δεν μπορεί να παραμείνει αδρανής, ενώ παρόμοιες δραστηριότητες θέτουν σοβαρές προκλήσεις για την χώρα.

Το δεύτερο κεφάλαιο αφορούσε μέτρα για την αντιμετώπιση του ζητήματος και είχε την ονομασία «Missionary Psychological Operations». Στο πλαίσιο αυτό, η Γραμματεία του εθνικού συμβουλίου (MGK) πρότεινε την πρόληψη των χριστιανικών προσηλυτιστικών προσπαθειών στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ενώ απαγόρευε την διανομή βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών, φυλλαδίων και υλικό ήχου και βίντεο.

Ζητούσε συγκεκριμένες διατάξεις στη κυβερνητική νομοθεσία που να ρυθμίζουν την κατάσταση στα έντυπα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με σκοπό την διακοπή των προσπαθειών των Χριστιανικών ομάδων σε ότι αφορά τη διάδοση πληροφοριών μεταξύ του τουρκικού λαού.

Το τουρκικό εθνικό συμβούλιο στο σχέδιο του περιέγραφε επίσης το έργο της βοήθειας, της φιλανθρωπίας και της διάσωσης που διεξήγαγαν οι χριστιανικές οργανώσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως φυσικές καταστροφές «ως βιτρίνα» και για αυτό θα διεξήγαγε επιχειρήσεις για να εμποδίσει την πραγματοποίηση τέτοιων εκστρατειών.

Επίσης αποφασίστηκε ότι όλες εισερχόμενες ξένες ενισχύσεις σε περίπτωση ανάγκης θα διανέμονταν αποκλειστικά από την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο (Kizilay) και άλλα εγκεκριμένα τουρκικά φιλανθρωπικά ιδρύματα. Οι προτεινόμενες ενέργειες περιλάμβαναν την απαγόρευση και το κλείσιμο καλοκαιρινών κατασκηνώσεων, μαθημάτων και προγραμμάτων που απευθύνονται στους φτωχούς, ορφανά και άνεργους στην Τουρκία.

Το τουρκικό υπουργείο παιδείας όσο και στη Διεύθυνση Θρησκευμάτων (Diyanet), θα δημοσίευε υλικό και θα ανέπτυσε προγράμματα σπουδών σε χιλιάδες Τούρκους μαθητές, τα οποία θα εξηγούσαν τις «κακές» δραστηριότητες των Χριστιανών στην Τουρκία.

Το σχέδιο πρότεινε επίσης τον εκφοβισμό των ανθρώπων που συντονίζουν τα χριστιανικά προγράμματα στα τουρκικά ΜΜΕ.




Το Τρίτο τμήμα του σχεδίου του τουρκικού συμβουλίου ασφαλείας MGK, αφορά την καταστολή των οικονομικών πόρων των χριστιανικών οργανώσεων , με τέσσερα μέτρα.

1. Διακοπή της ξένης χρηματοδότησης που διοχετεύεται στους τουρκικούς δήμους με προγράμματα όπως η αποκατάσταση των εκκλησιών και η ανάπτυξη υποδομών στις πόλεις.

2. Απαγόρευση της πώλησης ακινήτων σε αλλοδαπούς, όπως ιστορικούς και τουριστικούς χώρους, ιδίως στα ανατολικά και νοτιοανατολικά της Τουρκίας.

3. Πρόληψη επισκέψεων ξένων επιστημόνων, ερευνητών, αρχαιολόγων και επαγγελματιών των μέσων ενημέρωσης.

4. Το τελευταίο μέτρο που προέβλεπε το MGK σε αυτό το τμήμα, αφορούσε την πρόληψη των ιεραποστολικών δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο και ζητούσε νομικά και διοικητικά μέτρα για την εφαρμογή του σχεδίου δράσης.


Σύμφωνα με το MGK, οι χριστιανικές ομάδες υιοθετούν τακτικές ύποπτες εντός της Τουρκίας, ενώ προωθούν το έργο τους αποκρύβοντας την πραγματική ταυτότητα και τους στόχους τους.

Μάλιστα το σχέδιο ανέφερε ότι στόχοι των χριστιανικών οργανώσεων ήταν οι Κούρδοι, οι Αλεβίτες και άλλες μειονότητες καθώς και συντηρητικές ομάδες, γυναίκες, σπουδαστές και μέρος της τουρκικής νεολαίας.

Σε μια συγκλονιστική περιγραφή, το τουρκικό εθνικό συμβούλιο (MGK) περιγράφει την Ευρωπαϊκή Ένωση ως οντότητα που θέλει να επεκτείνει τα σύνορά της από τον Ατλαντικό έως τα Ουράλια και ως εκ τούτου θέλει να χρησιμοποιήσει την Τουρκία, ως μια «βιβλική γη», και ως πύλη προς την Κεντρική Ασία.

Ισχυρίζεται ότι η χριστιανική Ευρώπη θέλει να αναβιώσει τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και να αναστήσει τις ιερές περιοχές της Ανατολίας όπου υπήρχαν ιστορικά πολλά χριστιανικά σύμβολα και Άγιοι.

Το έγγραφο δείχνει ότι το MGK είχε επικεντρωθεί στις δραστηριότητες χριστιανικών ομάδων, ειδικά στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Αυτά κάνουν λοιπόν από εκεί οι «γείτονες», ενώ εμείς εδώ επιτρέπουμε την παρουσία στα νησιά μας ΜΚΟ με άκρως αμφίβολη προέλευση και πολλά άλλα. 
pentapostagma.gr