Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζόραν Ζάεφ: Δεν έχουμε σχέδιο Β΄ εάν η Ελλάδα και η Βουλγαρία μας εμποδίσουν

«Δεν έχουμε σχέδιο ‘Β’, αν κάποιος πάει να μας αποκλείσει, το σχέδιο ‘Β’ είναι να τον φέρουμε πίσω στο σχέδιο ‘Α’», είπε ο Ζάεφ. ...


«Δεν έχουμε σχέδιο ‘Β’, αν κάποιος πάει να μας αποκλείσει, το σχέδιο ‘Β’ είναι να τον φέρουμε πίσω στο σχέδιο ‘Α’», είπε ο Ζάεφ.






Πιστεύουμε ότι όλα επιχειρήματα (προϋποθέσεις) ικανοποιούνται, μέσω της οδυνηρής διαδικασίας που πέρασε η χώρα μας, και δεν περιμένω από την Βουλγαρία και την Ελλάδα να εμποδίσουν την ευρωατλαντική μας ενσωμάτωση, αλλά αντίθετα, να είναι οι πρωτοπόροι μας και οι νομικοί μας που θα αγωνισθούμε για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, σε απάντηση σε μια κοινοβουλευτική ερώτηση.

Μετά τη δημοσίευση των βουλγαρικών κόκκινων γραμμών για την Ιστορία, ο ίδιος διευκρίνισε ότι έδωσε στην Επιτροπή της Βόρειας Μακεδονίας οδηγίες να μην προσπαθεί να καθιερώσει την απόλυτη ιστορική αλήθεια, αλλά να διαπιστώσει ορισμένα γεγονότα που έχουν εξακριβωθεί μέχρι τώρα, και μέσα από το πρίσμα της φιλίας να επιτύχει το στόχο- όπως αρμόζει σε σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη και σε σύγχρονα ευρωπαϊκά έθνη.

kurir.mk
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος