Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει μετανάστες την επομένη θα χρειαστεί και ανακαίνιση» λέει ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Επιφυλακτικός, α...

Πρόσφυγες στη Μόρια

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Επιφυλακτικός, αλλά την ίδια ώρα και πρόθυμος οι ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας να ανταποκριθούν στην πρόταση της κυβέρνησης για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών σε ξενοδοχεία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.




«Πρέπει να προσέξουμε πως θα κινηθούμε οι ξενοδόχοι. Εμείς λέμε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά θέλει προσοχή για να μη χαλάσει το τουριστικό μας προϊόν. Οταν κάποιος θα δει ότι εκεί που έχει κλείσει να κάνει διακοπές, φιλοξενούνται παράτυποι μετανάστες ίσως το σκεφτεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Τάσιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Παράλληλα, μιλώντας για την πρόταση της κυβέρνησης για το αντίτιμο ανά άτομο, ο κ. Τάσιος τόνισε ότι αυτό βρίσκεται στα 12 ευρώ.

«Θα είναι η διανυκτέρευση, χωρίς διατροφή. Προφανώς δεν βγαίνει ένας ξενοδόχος με τόσα λεφτά», είπε, συνεχίζοντας ότι τους χειμερινούς μήνες χρειάζεται πετρέλαιο και τα ξενοδοχεία έχουν έξοδα κίνησης και αυτά τα χρήματα θα καθυστερήσουν να δοθούν.

Καταληκτικά, όπως είπε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, από ανάλογη εμπειρία του παρελθόντος, το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει μετανάστες την επομένη θα χρειαστεί και ανακαίνιση. iefimerida.gr