Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Μητσοτάκη στην Βουλή... «Μόνο το 2% των αλλοδαπών είναι Σύροι - Δεν είναι προσφυγικό το πρόβλημα»

Για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης παραδέχτηκε σήμερα πως από τις χιλιάδες αλλοδαπών που εισέρχονται στην χώρα μονάχα το 2% είν...


Για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης παραδέχτηκε σήμερα πως από τις χιλιάδες αλλοδαπών που εισέρχονται στην χώρα μονάχα το 2% είναι Σύροι και άρα μπορούν να προσδιοριστούν ως πρόσφυγες και συνεπώς δικαιούνται να αιτηθούν άσυλο.




Όπως μάλιστα είπε ο ίδιος «Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι μεταναστευτικό και όχι προσφυγικό, σε σχέση με το 2015» απαντώντας στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, με θέμα: «Κατάργηση καταυλισμού Μόριας και εσωτερικών συνόρων».

«Οι περισσότεροι που εισέρχονται σήμερα στην Ελλάδα έχουν προφίλ οικονομικού μετανάστη και όχι πρόσφυγα. Μόνο το 2% είναι Σύροι» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Αυτό όμως έρχεται σε αντίφαση με την κυβερνητική πολιτική καθώς μόλις χθες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε ενδιαφέρον να μισθώσει κτίρια τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτήματα κατοικιών για τις ανάγκες υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών, αιτούντων άσυλο σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δηλαδή και 5 ακόμα εκατομμύρια αλλοδαποί να μπουν εμείς μυαλό δεν βάζουμε...