Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γονείς «τέρατα»: Σκότωσαν το μωρό τους, το τύλιξαν σε σακούλες και το πέταξαν στο πηγάδι

Ο πατέρας και η μητέρα ενός μωρού 4 μηνών κατηγορούνται για την κακοποίηση και την δολοφονία του παιδιού τους. Νεκρό στον πάτο ενός πηγαδ...


Ο πατέρας και η μητέρα ενός μωρού 4 μηνών κατηγορούνται για την κακοποίηση και την δολοφονία του παιδιού τους.

Νεκρό στον πάτο ενός πηγαδιού βρέθηκε – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail – ένα παιδί. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το αγγελούδι είχε κατάγματα στο κεφάλι του.




Κατηγορούμενοι για την θάνατο του παιδιού είναι οι ίδιοι του οι γονείς ο Ντάνιελ και η Τζέσικα Γκρόβερς, 41 και 39 ετών αντίστοιχα. Όπως περιγράφει η Daily Mail όταν γεννήθηκε το άτυχο παιδάκι στο ήπαρ του βρέθηκε μεθαμφεταμίνη και αμφεταμίνη, με αποτέλεσμα οι γονείς να χάσουν την επιμέλεια.

Αργότερα ο πατέρας κέρδισε την επιμέλεια με την προϋπόθεση να παραστεί στο δικαστήριο στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί αλλά και να παρακολουθείται το παιδί από γιατρούς.

Όμως η οικογένεια εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου και κλήθηκε η αστυνομία. Λίγες μέρες αργότερα εντοπίστηκαν κοντά στο σπίτι τους. Το μωρό βρέθηκε στον πάτο ενός πηγαδιού εκεί κοντά και σύμφωνα με την Daily Mail, το σώμα του είχε τυλιχτεί σε πλαστικές σακούλες και κουβέρτες, μέσα σε δύο κιβώτια γάλακτος που ήταν δεμένα με μια αλυσίδα λουκέτων, φερμουάρ και μεταλλικά σύρματα.