Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.... ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! «Εδώ είναι φυλακή - Δεν τα περιμέναμε έτσι»! Ζητούν και τα... ρέστα από την Ελλάδα οι αλλοδαποί

Ζητούν και τα ρέστα από την Ελλάδα οι αλλοδαποί οι οποίοι σαν εκδρομή έρχονται απλά στην Ελλάδα παραβιάζοντας ότι σύνορα βρουν είτε θαλά...


Ζητούν και τα ρέστα από την Ελλάδα οι αλλοδαποί οι οποίοι σαν εκδρομή έρχονται απλά στην Ελλάδα παραβιάζοντας ότι σύνορα βρουν είτε θαλάσσια είτε χερσαία.






Σε ρεπορτάζ του γαλλικού AFP από τη Λέσβο ένας οργισμένος μετανάστης από άγνωστη χώρα λέει:

«Eίναι σαν φυλακή εδώ για εμάς. Δραπετεύσαμε από την χώρα μας για να γλιτώσουμε από την τρομοκρατία αλλά εδώ το βλέπετε και με τα δικά σας μάτια είναι σαν φυλακή. Κάθε μέρα χάνουμε τις έγκυες γυναίκες μας, τις μητέρες μας, τα παιδιά μας και δεν είναι αυτό που περιμέναμε».

Βέβαια να τονιστεί πως οι καταυλισμοί των μεταναστών στη Λέσβο και τα νησιά πρόκειται σύντομα να αδειάσουν, καθώς στα μέτρα της «αποσυμφόρησης» οι περισσότεροι θα μετακινηθούν στην περίφημη «ενδοχώρα» που τους χωρά όλους προκειμένου να μεταφερθούν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, με τελικό στόχο την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία, με την οποία ειρήσθω εν παρόδω ουδείς ασχολείται.