Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ληστεία στο Παλαιό Ψυχικό: «Μου επιτέθηκαν, με έδεσαν, με κλείδωσαν στο μπάνιο» λέει η Ουκρανή οικιακή βοηθός

Η Ουκρανή οικιακή βοηθός κατέθεσε ότι οι δύο ληστές της επιτέθηκαν και αφού την έδεσαν, την κλείδωσαν στο μπάνιο – Οι ληστές παρέμειναν στο...


Η Ουκρανή οικιακή βοηθός κατέθεσε ότι οι δύο ληστές της επιτέθηκαν και αφού την έδεσαν, την κλείδωσαν στο μπάνιο – Οι ληστές παρέμειναν στο σπίτι του επιχειρηματία μισή ώρα με τρία τέταρτα
Λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του τρόμου στη βίλα του Παλαιού Ψυχικού ξεδιπλώνει μέσα από την κατάθεσή της που παρουσιάζει το protothema.gr, η Ουκρανή οικιακή βοηθός που χθες το μεσημέρι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ντουέτο βασανιστών ληστών οι οποίοι εισέβαλαν στη μεζονέτα της οδού Καρκαβίτσα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και μετρητά.




Η γυναίκα, που εργάζεται 20 χρόνια στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στην κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε λίγο μετά τη μια χθες το μεσημέρι. «Ήταν γύρω στη μία. Βρισκόμουν στο ισόγειο του σπιτιού, όταν βλέπω ξαφνικά έναν άνδρα να περιφέρεται στους χώρους. Φορούσε κουκούλα. Όταν κατάλαβε ότι τον είδα, αμέσως με σπαστά ελληνικά, φωνάζει τον συνεργό του. Μου επιτέθηκαν και αφού με έδεσαν με tie wrap, με κλείδωσαν στο μπάνιο».

Η Ουκρανή οικιακή βοηθός είπε στους αστυνομικούς ότι σύμφωνα με τους θορύβους που άκουγε από το μπάνιο όπου την κρατούσαν φυλακισμένη, οι δύο ληστές παρέμειναν περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα στο σπίτι του επιχειρηματία ο οποίος όπως είπε επέστρεψε γύρω στις 5 το απόγευμα. «Μπήκε μέσα, αλλά όταν είδε το σπίτι άνω- κάτω βγήκε αμέσως έξω και ξανάρθε λίγο αργότερα με τον οδηγό του, έναν φίλο του και με ελευθέρωσαν» κατέθεσε το θύμα.