Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα άκουσε στο αεροπλάνο ο Τσίπρας: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή -Πώς αντέδρασε [βίντεο]

Με ένα γνωστό πρόσωπο από την εποχή των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, βρέθηκε τετ α τετ στο αεροπλάν...


Με ένα γνωστό πρόσωπο από την εποχή των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, βρέθηκε τετ α τετ στο αεροπλάνο ο Αλέξης Τσίπρας, με τον τέως πρωθυπουργό να τα ακούει για το Μακεδονικό.






«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς», είπε στον Αλέξη Τσίπρα.

Οσο τα έψελνε στον Αλέξη Τσίπρα και παράλληλα κινηματογραφούσε με το κινητό της, ο κ. Τσίπρας αλλά και η Εφη Αχτσιόγλου παρακολουθούσαν και χαμογελούσαν αμήχανα. Τελικά η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυνε διακριτικά τη Γεωργία Μπιτάκου, η οποία συνέχιζε να λέει «κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

Η κυρία Μπιτάκου πάντως όχι μόνο δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά κατέγραφε και το περιστατικό, το οποίο στη συνέχεια αναρτήθηκε στο Facebook.