Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ... η γυναίκα του Πομπέο... Το ζεύγος Πομπέο στη θεία λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών

Mέρος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό παρακολούθησε ο Αμερικανός Υπ.Εξωτερικών Μάικ Πομπέο με την σύζυγο του. Τον υποδεχθηκε ...


Mέρος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό παρακολούθησε ο Αμερικανός Υπ.Εξωτερικών Μάικ Πομπέο με την σύζυγο του. Τον υποδεχθηκε ο προιστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού π. Θωμάς Συνοδινός. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ξεναγήθηκε στο παρεκκλήσι του Μητροπολιτικού Ναού τον Αγιο Ελευθέριο όπου ενημερώθηκαν για το ιστορικό του Ναού.






Ο Πομπέο, ένας πιστός χριστιανός Ευαγγελιστής, που στις ομιλίες του επικαλείται συχνά την πίστη του και δηλώνει ότι έχει πάντα ανοιχτή τη Βίβλο στο γραφείο του. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την περιοδεία του επισκέφτηκε το Βατικανό όπου είχε ιδιωτική συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο ενώ συμμετείχε σε ένα φόρουμ στο Βατικανό για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ θρησκευτικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του Πομπέο είναι Χριστιανή Ορθόδοξη, κάτι που αποκαύπτεται και από την φωτογραφία που ακολουθεί αν παρατηρήσει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο κάνει τον σταυρό της...!!!