Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Του πέταξε μπουκάλι...;;; Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση με τον Γερμενή και τη μάνα του Φύσσα – «Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς»

Ένταση δημιουργήθηκε στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής λίγο πριν την έναρξη της απολογίας του τρίτου κατηγορούμενου, πρώην βουλευτή...


Ένταση δημιουργήθηκε στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής λίγο πριν την έναρξη της απολογίας του τρίτου κατηγορούμενου, πρώην βουλευτή, Γ.Γερμενή.

Η ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ της Μάγδας Φύσσα και της συνηγόρου των Αλεξόπουλου και Γερμενή, Β.Πανταζή. Η δικηγόρος προχώρησε σε δήλωση στο δικαστήριο, αναφέροντας πως ο Γ. Γερμενής δέχθηκε επίθεση από μέλος του ακροατηρίου πριν αρχίσει το πρωί η συνεδρίαση του δικαστηρίου.




Η κίνηση αυτή της συνηγόρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα. Από τις θέσεις του ακροατηρίου η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα σηκώθηκε όρθια φωνάζοντας: «Δεν ήταν από μέλος της αίθουσας, από τη μητέρα του Παύλου ήταν. Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς κιόλας. Άκου δέχθηκε επίθεση από ένα μπουκάλι»

Πρόεδρος: Αν έγινε εκτός της αιθούσης το δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο.

Συνήγορος: Είναι οι αστυνομικοί εδώ… Είμαστε μία αστική δημοκρατία, όλοι πρεπει να ακολουθούμε τους κανόνες…

Δηλώνει αθώος ο πρώην βουλευτή Αλεξόπουλος
Νωρίτερα απολογήθηκε ο πρώην βουλευτής που ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Ο κατηγορούμενος τόνισε πως δηλώνει αθώος, προσθέτοντας «δεν υφίσταται τίποτα, ούτε κάποιο επεισόδιο έγινε, ούτε υπάρχει κάποιος μάρτυρας για το πρόσωπο μου».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο ίδιος πρώτα εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 2012 και στη συνέχεια γνώρισε τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και του ζητήθηκε να γίνει υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, και όχι μέλος.