Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Οι Αμερικάνοι μεταφέρουν εσπευσμένα όπλα και εφόδια στους Κούρδους για να αποκρούσουν την τουρκική εισβολή...!!! «Θα διεξάγουμε ολοκληρωτικοί πόλεμο» λένε οι Κούρδοι...!!!

Ο Ερντογάν έδωσε το σήμα για στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία στην περιοχή της Ροζάβα και οι Αμερικανοί εφοδιάζουν τους Κούρδους....


Ο Ερντογάν έδωσε το σήμα για στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία στην περιοχή της Ροζάβα και οι Αμερικανοί εφοδιάζουν τους Κούρδους.




Ο Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία θα πραγματοποιήσει αεροπορική και χερσαία στρατιωτική επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη στη Συρία, όπου η Άγκυρα και η Ουάσινγκτον δεν έχουν ακόμη εγκαθιδρύσει μια σχεδιαζόμενη «ασφαλή ζώνη»

Και την ίδια ώρα που οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις οργανώνονται για επίθεση μετά το σημά του Ερντογάν...

Μεγάλη αμερικανική φάλαγγα μετέφερε όπλα και εφόδια στους Κούρδους της Συρίας

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ένα μεγάλο αμερικανικό κονβόι με εφόδια, όπλα και καύσιμα εισήλθε στα υπό κουρδικό έλεγχο εδάφη της βορειοανατολικής Συρίας από το Ιράκ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xeber24.

Το Xeber24 ανάρτησε και στο twitter σύντομο βίντεο που δείχνει την αμερικανική φάλαγγα με τα φορτηγά να εισέρχεται στη βορειοανατολική Συρία.

Οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) απάντησαν ότι είναι έτοιμες να διεξάγουν με ολοκληρωτικό πόλεμο στους Τούρκους εισβολείς.