Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ενώ ο Συριακός Στρατός μπήκε στην Χασάκα, οι τουρκοι χτύπησαν Ιατρική ομάδα που προσπαθούσε να προσεγγίσει τραυματίες στην Σερεκανίγιε (Ρας Αλ Αΐν)

Το τουρκικό κράτος συνεχίζει τις επιθέσεις γενοκτονίας προσπαθώντας να εισβάλει στη Βόρεια και Ανατολική Συρία, προσπάθεια που για 5η μέρα ...


Το τουρκικό κράτος συνεχίζει τις επιθέσεις γενοκτονίας προσπαθώντας να εισβάλει στη Βόρεια και Ανατολική Συρία, προσπάθεια που για 5η μέρα είναι αναποτεεσματική.






Σύμφωνα με αναφορές από το πρακτορείο FIRAT, οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις έπληξαν το όχημα ιατρικής ομάδας που κινήθηκε μεταξύ του Til Temir και του Serekaniye. Οι αναφορές ένε τραυματισμούς μεταξύ του προσωπικού της ιατρικής ομάδας που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τους τραυματίες από τις συνεχιζόμενες επιθέσεις.

Την ίδια στιγμή ελάχιστα νοτιότερα δυνάμεις του Καθεστωτικού Στρατού της Συρίας εισήλθαν στην πόλη Χασάκα μετά την συμφωνία με το SDF και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με τις τουρκικές δυνάμεις που επιχειρούν την εισβολή

Ακολουθεί βίντεο από την είσοδο του Συριακού Στρατού στην Χασάκα...