Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βασίλης Πύρρος του Σ. ΛΕΓΕΤΑΙ... Το ΚΚΕ τα βάζει με τον Μπογδάνο που έδωσε όνομα και επώνυμο του διαδηλωτή «καρατέκα»

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτη...


Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις».

Δεν αναφέρει όμως ούτε λέξη για την απαράδεκτη βία του εν λόγω διαδηλωτή, ο οποίος τραμπούκισε εναντίον αστυνομικών που βρέθηκαν στη συγκέντρωση.




Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει:

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;».

Και συνεχίζει: «Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Facebook για τον διαδηλωτή

Ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε στο Facebook τα στοιχεία του διαδηλωτή που με χτύπημα καρατέκα επιτέθηκε στον αστυνομικό το Σάββατο στη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Αθήνα.

«Ο δράστης της "εντυπωσιακής" επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ».