Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μέσω Βόλου οι μετακινήσεις των αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων στην Ευρώπη Μέσω Βόλου οι μετακινήσεις των αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων στην Ευρώπη... Στο πλαίσιο της υποστήριξης της επιχείρησης «Atlantic Resolve»

Το Επιτελείο των Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης ανακοίνωσε πως στρατιωτικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε Ελλάδα, Γερμανία, Λετονία, Πολωνία...


Το Επιτελείο των Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης ανακοίνωσε πως στρατιωτικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε Ελλάδα, Γερμανία, Λετονία, Πολωνία και Ρουμανία.





Όπως αναφέρει το news.gr τόσο χερσαίο όσο και αεροπορικό υλικό θα μεταφερθεί με κάθε διαθέσιμο μέσο από βάσεις στις ΗΠΑ σε σημεία των χωρών που προαναφέρθηκαν.

Θα υπάρξουν συνολικά επί 4 ημέρες 5 διαφορετικά κονβόι με 20 οχήματα το κάθε ένα. Συνολικά 300 τροχοφόρα οχήματα θα πάνε σε Γερμανία και Πολωνία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «ο εξοπλισμός για την επόμενη αεροπορική εναλλαγή δυνάμεων- 3η Αεροπορική Ταξιαρχία Μάχης, 3η Μεραρχία Πεζικού από την Τζόρτζια των ΗΠΑ θα φτάσει στην Ευρώπη στο Βέλγιο και το λιμάνι του Βόλου στην Ελλάδα. Από εκεί τα αεροσκάφη και ο εξοπλισμός θα μεταφερθούν με τρένα και αεροπορικών σε επισημασμένες περιοχές στην Γερμανία, Ελλάδα, Λετονία, Πολωνία και Ρουμανία

Όλες οι μονάδες αυτές θα μετακινηθούν στην Ευρώπη στο πλαίσιο της υποστήριξης της επιχείρησης «Atlantic Resolve»