Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η απόλυτη φρίκη: 81χρονος συστηματικά κακοποιούσε σεξουαλικά 5χρονη

Κύπρος_ Την απόλυτη φρίκη πλάι σε 81χρονο έζησε ανήλικο κοριτσάκι. Ο 81χρονος την κακοποιούσε συστηματικά από τα 5 χρόνια της μέχρι τα 1...


Κύπρος_Την απόλυτη φρίκη πλάι σε 81χρονο έζησε ανήλικο κοριτσάκι. Ο 81χρονος την κακοποιούσε συστηματικά από τα 5 χρόνια της μέχρι τα 10.




Το Κακουργιοδικείο στην καταδικαστική του απόφαση επέβαλε 3 χρόνια φυλάκιση στον ηλικιωμένο, ενώ επεσήμανε στην απόφασή του το αποτρόπαιο των πράξεων και τη φύση των αδικημάτων αυτών που καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προσβάλλουν την προσωπικότητα του θύματος. Η ανήλικη διέμενε μαζί με τη μητέρα της σε υποστατικό στην αυλή του 81χρονου.

Η μητέρα της ανήλικης φρόντιζε τη γυναίκα του, η οποία υπέφερε από καρκίνο. Ο 81χρονος έβρισκε ευκαιρία να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του στο παιδί, όταν αυτό ήταν μόλις 5 ετών. Φρίκη προκαλεί το ότι ο ίδιος, ανακρινόμενος, είπε στους αστυνομικούς, «έτζιηζα της νάκκο… γιατί άρεσκέ της τζιαι ήθελε…».

Η μητέρα της μικρής πληροφορήθηκε, σε κάποια στιγμή, για τον εφιάλτη του παιδιού της, ωστόσο την συμβούλευσε πώς να τον αποφεύγει αφού φοβόταν την απέλαση. Το παιδί, εν τέλει, κατάφερε να εκμυστηρευτεί τον Γολγοθά του σε άλλο παιδί, αφού προσπάθησε να προστατεύσει το δεύτερο παιδάκι όταν αυτό επισκέφθηκε τη μικρή στο σπίτι της. Εκεί ήταν που είχε πει τι περνούσε, με μοναδικό σκοπό να μην περάσει κι άλλο παιδί το μαρτύριο.

Το Κακουργιοδικείο να σημειωθεί ότι έλαβε υπόψη τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηλικιωμένος.sigmalive.com