Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αθωώθηκε για ρευματοκλοπή 6.500 ευρώ η Εφη Θώδη

Αθώα κρίθηκε από Τριμελές Πλημμελειοδικείο η τραγουδίστρια δημοτικών και παραδοσιακών τραγουδιών, Εφη Θώδη που κατηγορείτο για ρευματοκλοπή...


Αθώα κρίθηκε από Τριμελές Πλημμελειοδικείο η τραγουδίστρια δημοτικών και παραδοσιακών τραγουδιών, Εφη Θώδη που κατηγορείτο για ρευματοκλοπή.





Οπως έγινε γνωστό, η οφειλή ύψους 6.500 ευρώ είχε εξοφληθεί πριν από την πρωτόδικη καταδίκη της. Σημειώνεται ότι η Εφη Θώδη δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο της.


Πάντως, αν και η τραγουδίστρια είχε πληρώσει τα χρήματα, σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας το ρολόι της καταμέτρησης είχε παραβιαστεί εκ νέου.
Η παραβίαση είχε γίνει εν αγνοία της
Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα η Εφη Θώδη είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή και της είχε αναγνωρισθεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Τότε, η δικηγόρος της είχε υποστηρίξει ότι όντως υπήρχε παράβαση και χρεώθηκε σε εκείνη ως ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κλοπή του ρεύματος, ωστόσο η τραγουδίστρια έλειπε εκείνο το διάστημα από την οικίας της, και συγκεκριμένα βρισκόταν στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους.