Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πτήση από την κόλαση - Ο καβγάς μεταξύ μεθυσμένων επιβατών και ο 30χρονος που επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους στα 33.000 πόδια -

Αξέχαστο θα μείνει το ταξίδι για τους επιβάτες μίας πτήσης από τη Μόσχα με προορισμό το Πουκέτ. Σύμφωνα με την Daily Mail, αρκετές ώρε...


Αξέχαστο θα μείνει το ταξίδι για τους επιβάτες μίας πτήσης από τη Μόσχα με προορισμό το Πουκέτ.




Σύμφωνα με την Daily Mail, αρκετές ώρες μετά την απογείωση του αεροπλάνου ένας 30χρονος επιβάτης όντας υπό την επήρεια μέθης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα μίας εκ των εξόδων κινδύνου του αεροσκάφους και ενώ αυτό βρισκόταν στα 33.000 πόδια.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, μέλη του πληρώματος και επιβάτες απομάκρυναν τον μεθυσμένο άνδρα από την έξοδο κινδύνου και τον ακινητοποίησαν. Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Ουζμπεκιστάν όπου και συνελήφθη ο 30χρονος.

Ωστόσο η περιπέτεια για τους επιβάτες του συγκεκριμένου αεροσκάφους δεν έληξε εκεί καθώς λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το Ουζμπεκιστάν σημειώθηκαν άλλα δύο περιστατικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο επιβατών που ήταν και αυτοί υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι δύο νέοι “ταραξίες” χωρίστηκαν από μέλη του πληρώματος. Στη συνέχεια νέα αναστάτωση προκλήθηκε όταν ένας άνδρας κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου παραβιάζοντας τη νομοθεσία.