Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ... 28 δις από την ΕΕ ζητά για την «προστασία» που θα παράσχει ο Ταγίπ !

ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ... ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ...


ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ... ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...!!!



Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Nordic Monitor, οι Τούρκοι διαπραγματευτές ζήτησαν 28 δισεκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ σε αντάλλαγμα για τo σταμάτημα και τη διαχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Ο Ερντογάν κρατά τους πρόσφυγες, (πολλοί από τους οποίους δεν είναι Σύριοι) που ήρθαν στην Τουρκία για να ξεκινήσουν ταξίδι στα κράτη μέλη της ΕΕ, ως κάρτα ατού για να εκβιάσει την ΕΕ για περισσότερα μετρητά.

Επιφανειακά ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για την οικοδόμηση έργων μαζικής στέγασης για να εγκατασταθούν περίπου 2 εκατομμύρια Σύριοι στη βόρεια Συρία, όπου ο τουρκικός στρατός θέλει να δημιουργήσει μια ασφαλή ζώνη 20 μιλίων βαθιά στο έδαφος της Συρίας και να την επεκτείνει ως τα σύνορα με το Ιράκ. Ωστόσο, πολλοί υποπτεύονται πως ο Ερντογάν θέλει μια εισροή μετρητών για την προβληματική οικονομία του, όπως και για να χρηματοδοτήσει την διατήρηση του καθεστώτος του.

Την περασμένη εβδομάδα ο τουρκικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός TRT αποκάλυψε ότι το σχέδιο του Ερντογάν θα κοστίσει περίπου 151 δισεκατομμύρια λίρες, ποσό που ισοδυναμεί με 24 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ της Τουρκίας και της ΕΕ σχετικά με τους πρόσφυγες, άρχισε μετά τον εκβιασμό από τον Ερντογάν, ο οποίος επανειλημμένα δήλωσε ότι θα εξαπολύσει ένα κύμα Συρίων και άλλων προσφύγων για να πλημμυρίσει την Ευρώπη και να αποσταθεροποιήσει τις κυβερνήσεις εκεί. Οι τελευταίες εξελίξεις αποκάλυψαν ότι οι συνομιλίες επιταχύνθηκαν.

…………….

Νordicmonitor.com 4/10/2019 - https://tourkikanea.gr