Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ενημερωτική δράση του Ιερού Λόχου 2012, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς βάζουν φωτιές μέσα στα hot spot και πετροβολούν τους πυροσβέστες που έρχονται να σβήσουν τις φωτ...


Την ώρα που λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς βάζουν φωτιές μέσα στα hot spot και πετροβολούν τους πυροσβέστες που έρχονται να σβήσουν τις φωτιές :




Την ώρα που λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς, εισβάλουν ακόμη και στο πιο κεντρικό Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης,

Την ώρα που ο ΟΗΕ εφοδιάζει τους λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς με τραπεζική κάρτα που φορτίζει με χρήματα κάθε μήνα

και διαφημίζει τις "παροχές" που έχουν οι (λαθρο)μετανάστες στην Ελλάδα (δείτε εδώ):

Την ώρα που η "πατριωτική" κυβέρνηση της ΝΔ αντί να στείλει πίσω στην Τουρκία τις ορδές των λαθρομεταναστών-λαθροεισβολέων (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από ΜΗ εμπόλεμες περιοχές, με ομολογία του ίδιου του πρωθυπουργού στη Βουλή), ανακοινώνει την ταχύτατη μετεγκατάσταση τους στην Βόρειο Ελλάδα! (δείτε εδώ)

Οι νέοι-ες του Ιερού Λόχου 2012, ΔΕΝ μπορούν να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα απαθείς.

Μία ακόμη φορά βγήκαν "στο δρόμο" σε μια προσπάθεια ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του υπνωτισμένου Έλληνα.

Όλα τα βοθροκάναλα εσκεμμένα κοιμίζουν με ριάλιτυ που περνάνε το μήνυμα ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχει κανείς είναι να ξεβρακώνεται δημόσια, να μαγειρεύει ή να τραγουδάει (σε όλα αυτά όποιος τυχαίνει να είναι μαύρος, μωαμεθανός, να παριστάνει την "αδερφή" ή να προβάλει ότι είναι χοντρός, εξασφαλίζει ανέλιξη...! Ένας απίστευτος αθέμιτος "ρατσισμός" σε βάρος των φυσιολογικών, των ορθοδόξων, των Ελλήνων).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ