Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ο μαθητής που μαχαίρωσε τον 15χρονο στην Αμαλιάδα - ΤΩΡΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μαθητής του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ο οποίος έπειτα από λογομαχία με συμμαθητ...



Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μαθητής του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ο οποίος έπειτα από λογομαχία με συμμαθητή του, τον μαχαίρωσε μέσα στο σχολείο.




Ο μαθητής της Β' Λυκείου εξαφανίστηκε μετά το αιματηρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πατρών ένας 15χρονος.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος συνελήφθη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αμαλιάδας, ύστερα από λογομαχία μεταξύ των δύο μαθητών, στη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος.

Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και το χέρι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία του.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε στον 15χρονο ύστερα από παρεξήγηση για μια κοπέλα, ενώ όπως υποστηρίζουν οι συμμαθητές του και όσοι τον γνώριζαν, συνήθιζε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του.