Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραμπ: Αίρονται όλες οι κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στις 14 Οκτωβρίου σε βάρος της Τουρκίας!

Αυτό δεν αφορά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ή εξετάζονται για την αγορά των S-400 Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...


Αυτό δεν αφορά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ή εξετάζονται για την αγορά των S-400

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι μετά τις διαβεβαιώσεις της Τουρκίας ότι θα τηρήσει την κατάπαυση του πυρός, αποφάσισε να άρει τις κυρώσεις που της είχε επιβάλλει στις 14 Οκτωβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας θα αρθούν καθώς «τις τελευταίες πέντε ημέρες η εκεχειρία που εμείς πετύχαμε τηρείται και τηρείται πολύ καλά και πέρα από κάθε προσδοκία. Σήμερα το πρωί η κυβέρνηση της Τουρκίας ενημέρωσε την κυβέρνησή μου ότι σταματούν οι μάχες και ότι η εκεχειρία θα είναι μόνιμη. Βέβαια η λέξη μόνιμη σ’ αυτό το μέρος του κόσμου είναι κάτι συζητήσιμο. Το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά εγώ πιστεύω ότι θα είναι μόνιμη. Έτσι, διέταξα τον υπουργό Οικονομικών να άρει όλες τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στην Τουρκία στις 14 Οκτωβρίου λόγω της επίθεσης της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων στα σύνορα της Τουρκίας».