Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάνη: «Έχω χάσει τον ύπνο μου» – Τι λέει ο αδερφός της 12χρονης για την κακοποίηση από ιερέα – Οι ανατριχιαστικές περιγραφές της μικρής!

Η πολύκροτη υπόθεση στη Μάνη συνεχίζει να συνταράσσει ολόκληρη τη χώρα. Ο αδερφός της 12χρονης μιλάει για τα όσα έβλεπε μέσα στο σπίτι π...


Η πολύκροτη υπόθεση στη Μάνη συνεχίζει να συνταράσσει ολόκληρη τη χώρα. Ο αδερφός της 12χρονης μιλάει για τα όσα έβλεπε μέσα στο σπίτι που ζούσαν. Το ανήλικο κορίτσι αποκαλούσε "μπαμπά" τον κατηγορούμενο ιερέα, που φέρεται να τη βίαζε. Ο ρόλος της μητέρας και το νέο πρόσωπο που εμπλέκει η μικρή στην ανατριχιαστική υπόθεση. Αρνείται τα πάντα ο παπάς μέσα από τη φυλακή. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.




Το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης στη Μάνη – με ένα 12χρονο κορίτσι να υποστηρίζει ότι ο ιερέας σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε – συμπληρώνεται καθημερινά με νέα στοιχεία και μαρτυρίες, που προκαλούν αίσθηση.

Σειρά πήρε ο αδερφός της 12χρονης, που πλέον ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Όπως λέει στο newsit.gr, όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, δεν είχε αντιληφθεί ότι κάτι κακό συνέβαινε στην αδερφή του.

“Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι εφόσον δεν έχω δει με τα μάτια μου. Δεν έχω δει ούτε από τον ιερέα, ούτε από κάποιον άλλον να συμβαίνει τέτοιο πράγμα” λέει ο νεαρός από τη Γερμανία.

Όπως λέει ο ίδιος στο newsit.gr τον περισσότερο καιρό έλειπε από το σπίτι της οικογένειας. “Τον μισό καιρό έλειπα. Δεν βρισκόμουν στο σπίτι. Ήμουν στην Κρήτη και μετά στην Άρτα για δουλειά και τώρα βρίσκομαι στην Γερμανία”.

Ο 22χρονος εξηγεί ότι δεν είχε αντιληφθεί να κακοποιείται η μικρή αδελφή του, ούτε από τον παππού της. “Αν έβλεπα κάτι τέτοιο, ως αδελφός δεν θα καθόμουν εδώ. Θα ήμουν στην Ελλάδα”, αναφέρει στο newsit.gr.

“Έχω χάσει τον ύπνο μου μια εβδομάδα τώρα. Δεν μπορώ να εργαστώ. Δεν έχω μιλήσει με την αδελφή μου, αλλά έχω μιλήσει με τη μητέρα μου. Κλαίει στο τηλέφωνο συνέχεια” καταλήγει ο νεαρός.

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές της 12χρονης
Η 12χρονη αποκαλούσε τον κατηγορούμενο παπά, “μπαμπά”. Υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά τόσο από τον ίδιο όσο και από τον παππού της. Οι λεπτομέρειες γι΄αυτή την περίεργη υπόθεση στη Μάνη, προκαλούν αίσθηση. Από τη μία υπάρχει μία ιατροδικαστική εξέταση που δεν δείχνει κακοποίηση. Από την άλλη η ανήλικη έχει περιγράψει στις καταθέσεις της με ακρίβεια, τον εφιάλτη που φέρεται να βίωνε.

Η 12χρονη άνοιξε για πρώτη φορά την ψυχή της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει:

“Ο μπαμπάς ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά.

Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα οτι ο μπαμπάς το έκανε αυτό με το ζόρι. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς.”