Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγκυρα: «Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα για την αγορά του Su-35S - Ενδιάμεση λύση μέχρι το Su-57»

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ F-16 ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ F-35 ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΕΙΝΩΝΤΑΣ...


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ F-16 ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ F-35 ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ

Η Τουρκία ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την προμήθεια του Su-35, η οποία όμως θα έχει τπο χαρακτήρα μόνο της ενδιάμεσης λύσης, δήλωσε το αφεντικό της τούρκικης αμυντικής βιομηχανίας Ismail Demir.






«Βρισκόμαστε στην αρχή των διαπραγματεύσεων με την Ρωσία. Τα Su-35 μπορούν να αποτελέσουν για εμάς μόνο μια ενδιάμεση λύση. Είναι αναγκαίο να κάνουμε διαρκείς συζητήσεις πάνω σε διάφορα ζητήματα» , δήλωσε ο Ντεμίρ.

Νωρίτερα ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάεφ είχε δηλώσει ότι η Τουρκία μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει από την Ρωσία να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη Su-57, επισημαίνοντας ότι «οι διαβουλεύσεις για τα S-35 έχουν αρχίσει, όπως και για τα Su-57 ως ένα απώτερο ζήτημα».

Οι συζητήσεις για την αγορά ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών από την Τουρκία εντάθηκαν με την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Μόσχα στις 27 Αυγούστου, ο οποίος με δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Τουρκία να αγοράσει ρωσικά μαχητικά Su-35 και Su-57 στην περίπτωση που οι ΗΠΑ ακυρώσουν την πώληση των F-35.