Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! Aπο το Μπαγκλαντές ο χειριστής... ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ από την πρώτη στιγμή...!!! ΑΛΛΟΣ υπάλληλος πάτησε το κουμπί του STOP...!!!

Παραμένει εξαφανισμένος ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος χειριζόταν το μοιραίο παιχνίδι «χαλί» που στοίχισε τη ζωή στο 14χρονο κορίτ...


Παραμένει εξαφανισμένος ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος χειριζόταν το μοιραίο παιχνίδι «χαλί» που στοίχισε τη ζωή στο 14χρονο κορίτσι στον Αλμυρό. Ο αλλοδαπός υπάλληλος έφυγε αμέσως μόλις έγινε το κακό. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι έφυγε πριν καν σταματήσει το μηχάνημα και πήγε άλλος υπάλληλος για να πατήσει το κουμπί.




Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ο 32χρονος τρομοκρατήθηκε. «Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε ως χειριστής τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με ακουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος».

Και ο δικηγόρος προσθέτει: «Είναι συγκλονισμένος αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιο κακό χειρισμό που να προκάλεσε το περιστατικό αυτό«.

«Το κορίτσι δεν είχε σημεία ζωής»

Ο γιατρός που πήγε πρώτος στο σημείο και προσπάθησε να σώσει το κορίτσι, μίλησε για τις σοκαριστικές στιγμές.

«Είδα το κορίτσι πεσμένο κάτω, αιμόφυρτο, με πολλές κακώσεις. Δεν κατάλαβα να έχει σημεία ζωής, δηλαδή αναπνοή και σφυγμό. Έδωσα τις πρώτες βοήθειες… Ήταν και η μητέρα του κοριτσιού. Λιποθύμησε προς στιγμή»…