Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

On camera διέρρηξαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Βόλο

Δύο κουκουλοφόροι δράστες έσπασαν με έναν με σιδερολοστό την τζαμαρία της εισόδου του πρακτορείου και πήγαν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτ...



Δύο κουκουλοφόροι δράστες έσπασαν με έναν με σιδερολοστό την τζαμαρία της εισόδου του πρακτορείου και πήγαν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο - Την ίδια ώρα, ένας από τους ιδιοκτήτες παρακολουθούσε σε... live μετάδοση την κλοπή από την κάμερα του κινητού του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό δυο κακοποιών οι οποίοι διέρρηξαν ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στις Αλυκές του Βόλου και διέφυγαν ανενόχλητοι, αφού κατάφεραν να αρπάξουν ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά και λαχεία «σκρατς».




Οι δύο κουκουλοφόροι δράστες, που προφανώς είχαν κάνει ήδη κατόπτευση των χώρων, έσπασαν με έναν με σιδερολοστό την τζαμαρία της εισόδου του πρακτορείου αγνοώντας τον συναγερμό που ηχούσε και πήγαν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο το οποίο άνοιξαν εύκολα.

Την ίδια ώρα, ένας από τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου παρακολουθούσε εμβρόντητος σε... live μετάδοση την κλοπή από την κάμερα του κινητού του που είναι συνδεδεμένο με τις κάμερες στο κατάστημα!

Ώσπου να φτάσουν υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας και η Αστυνομία, οι δράστες είχαν «σηκώσει» από το χρηματοκιβώτιο μετρητά ύψους 2.000 ευρώ, λαχεία και «σκρατς» συνολικής αξίας 9.000 ευρώ και είχαν γίνει λαγοί! Ο πράκτορας παρέδωσε το οπτικό υλικό στους άνδρες της Ασφάλειας που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, ενώ ο ΟΠΑΠ ενημερώθηκε για να ακυρώσει τα κλεμμένα λαχεία και «σκρατς».