Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... Σειρά του NETFLIX δείχνει τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της και το Μεγάλο Κουρδιστάν...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι το ξέρουμε πιά... Οι Αμερικανικές παραγωγές ταινιών και σειρών είναι γερό προπαγανδιστικό εργαλείο, όχι μόνο για συμπεριφορές και...



Όλοι το ξέρουμε πιά... Οι Αμερικανικές παραγωγές ταινιών και σειρών είναι γερό προπαγανδιστικό εργαλείο, όχι μόνο για συμπεριφορές και τρόπο ζωής αλλά και γεωστρατηγικές επιδιώξεις και βλέψεις.




Αυτό ακριβώς γνωρίζουν και οι τούρκοι που ΤΡΟΜΑΞΑΝ και με το δίκη τους όταν πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε στη σειρά SPY του Neftlix, ένας χάρτης που διαμελίζει την Τουρκία.

Η σειρά βασίζεται σε πραγματική ιστορία και αφορά έναν πράκτορα της Mossad που έδρασε την δεκαετία του ’60. Πρόκειται για τον πράκτορα Cohen, ο οποίος δούλεψε για τις Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες στη Συρία.

Η δράση του θρυλικού πράκτορα μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη και σαρώνει στην τηλεθέαση. Σε μια στιγμή όπως θα δείτε και στο βίντεο, εμφανίζεται ένας χάρτης με διαμελισμένη την Τουρκία.

Ήδη στα τουρκικά ΜΜΕ το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις, με την Άγκυρα να απαιτεί να κοπεί αυτή η σκηνή. (Το θέμα αποκαλύφθηκε από τον Ανδρέα Ματζαρούλια στο "πενταπόσταγμα")