Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ... Mαζεύουν πτώματα στρατιωτών τους από φυλάκια οι Τούρκοι...!!!

Αιφνιδιαστική επίθεση των κουρδικών δυνάμεων του ΡKK σε τουρκικό φυλάκιο είχαμε στην πόλη Σιλόπι, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με ...


Αιφνιδιαστική επίθεση των κουρδικών δυνάμεων του ΡKK σε τουρκικό φυλάκιο είχαμε στην πόλη Σιλόπι, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ.






Τα αποτελέσματα για τις ΤΕΔ ήταν καταστροφικά, ενώ άλλες πληροφορίες φέρουν τους Κούρδους να ετοιμάζουν μπαράζ επιθέσεων σε εγκαταστάσεις και αγωγούς πετρελαίου της Τουρκίας.

Αρκετοί Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν, ενώ τα θωρακισμένα οχήματά τους καταστράφηκαν κατά την επίθεση.

Η επίθεση επιβεβαιώθηκε και από τις τουρκικές αρχές, οι οποίες ανέφεραν ότι τουλάχιστον τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν σε «συγκρούσεις με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) .

Το γραφείο του δήμαρχου της Επαρχίας Σιρνάκ δημοσίευσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση, λέγοντας ότι οι τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους για την εξασφάλιση της Τουρκικής Εταιρείας Πετρελαίου (TPAO).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ... Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ από επίθεση Κούρδων ανταρτών σε σημείο ελέγχου του τουρκικού στρατού... 3 τούρκοι νεκροί...