Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ... διαμαρτύρεται για τη διακοπή διαφημίσεων στο Documento

parapolitika_ Ιδιαίτερη… στεναχώρια επικρατεί στις τάξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και τα δημοσιεύματα της εφημερίδ...


parapolitika_Ιδιαίτερη… στεναχώρια επικρατεί στις τάξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento, του Κώστα Βαξεβάνη, που θέλουν την κυβέρνηση να κόβει τη χρηματοδότηση στην εφημερίδα.

Μάλιστα, στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσαν ανακοίνωση – υπεράσπιση προς την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη για να τονίσουν ότι «οι σημερινές καταγγελίες της εφημερίδας “Documento" σχετικά με κυβερνητικές παρεμβάσεις προς επιχειρήσεις για διακοπή των διαφημιστικών τους καταχωρίσεων στην εφημερίδα είναι εξαιρετικά σοβαρές».

Η εφημερίδα που στήριξε τον πρώην πρωθυπουργό τυγχάνει ιδιαίτερης αγάπης από τον ΣΥΡΙΖΑ που στην ανακοίνωσή του σημειώνει ακόμη πως «η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν ξεκάθαρα. Η ελευθερία του Τύπου, η αντίστασή του σε καθεστωτικές συμπεριφορές και απόπειρες φίμωσης, η προσπάθεια εφημερίδων να επιβιώσουν οικονομικά, δεν είναι ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης, είναι ζήτημα δημοκρατίας».