Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγραψε ιστορία στο Diamond League η Κατερίνα Στεφανίδη - Νικήτρια για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Πηγή: www.lifo.gr

Την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Κατερίνα Στεφανίδη που επικράτησε στον τελικό της σειράς Diamond Leag...


Την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Κατερίνα Στεφανίδη που επικράτησε στον τελικό της σειράς Diamond League στις Βρυξέλλες με άλμα στα 4.83 μέτρα




Την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Κατερίνα Στεφανίδη που επικράτησε στον τελικό της σειράς Diamond League στις Βρυξέλλες με άλμα στα 4.83 μέτρα και κατέκτησε το διαμάντι για τέταρτη σερί χρονιά.

Η επίδοση της χρυσής Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ είναι μάλιστα και φετινό ρεκόρ. Η Στεφανίδη, που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν στον κλειστό στίβο δείχνει να ανεβαίνει διαρκώς και να επανάρχεται στα μεγάλα άλματα. Μην ξεχνάμε ότι ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στην Ντόχα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα. Η αθλήτρια του Μιτς Κρίερ έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα αφού πέρασε με την πρώτη τα 4.63, 4.70, 4.77 και 4.83 στη συνέχεια είχε δύο άκυρα στα 4.88 και ολοκλήρωσε τον αγώνα της χωρίς να κάνει άλλη προσπάθεια. Στη δεύτερη θέση η Ανζέλικα Σιντόροβα με άλμα στα 4.83 που πέρασε όμως με την τρίτη προσπάθεια.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αλίσα Νιούμαν με καλύτερο άλμα στα 4.77 μέτρα. Χαμηλά έμεινε η Σάντι Μόρρις με άλμα στα 4.63 μέτρα, ίδια επίδοση με την Γιαρίσλεϊ Σίλβα. H Στεφανίδη κατακτά το διαμάντι στο άθλημα για τέταρτη σερί φορά. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι καταλήγει σε ελληνικά χέρια στο επί κοντώ για πέμπτη σερί φορά αφού το 2015 η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν μεγάλη νικήτρια. Η τελευταία νικήτρια στο αγώνισμα που δεν κατάγεται από την Ελλάδα ήταν η Φαμπιάνα Μούρερ το 2014.