Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ...!!! Τούρκοι Μηχανικοί πάνε στο Πακιστάν να εκπαιδευτούν στην κατασκευή ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ και ΠΥΡΑΥΛΩΝ...!!!

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρεται ότι έχουμε στην Τουρκία μετά τις δηλώσεις Ερντογάν οι οποίες έπεσαν ως «κεραυνός εν αιθρία»και αφορούν την...


Καταιγιστικές εξελίξεις φέρεται ότι έχουμε στην Τουρκία μετά τις δηλώσεις Ερντογάν οι οποίες έπεσαν ως «κεραυνός εν αιθρία»και αφορούν την προσπάθεια απόκτησης πυρηνικών όπλων, με την ανεπιβεβαίωτη προς το παρόν, «παρουσία» Τούρκων μηχανικών στην διαδικασία κατασκευής και πρόσφατης δοκιμής πακιστανικού πυραύλου με πυρηνική γόμωση, η οποία πιστοποιεί ότι κάτι πολύ σοβαρό «ψήνεται» στην γειτονική χώρα στο θέμα αυτό.




Ο Τούρκος δημοσιογράφος της γνωστής τουρκικής εφημερίδας Star Gazetesi ERSOY DEDE, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter καθώς και ο λογαριασμός Derin AnaIiz, ανέφεραν ότι «Τούρκοι μηχανικοί παρακολούθησαν από κοντά την κατασκευή και δοκιμή πακιστανικών συμβατικών και πυρηνικών πυραύλων 500 κιλών με εμβέλεια 750 χλμ.»

Εφόσον έχουμε επιβεβαίωση αυτής της πολύ σοβαρής για την Ελλάδα πληροφορίας, τότε οι δηλώσεις του Ερντογάν αποκτούν σαφέστατα νόημα για την μεγάλη προσπάθεια του να αποκτήσει πυρηνικές κεφαλές πιθανότατα αναφέρουν αμυντικοί αναλυτές για τους βαλλιστικούς πυραύλους Bora-2 που κατασκευάζει η τουρκική αμυντική βιομηχανία, οι οποίοι αποτελούν το «μακρύ χέρι» της Άγκυρας στην Α.Μεσόγειο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τούρκος ηγέτης δήλωσε ότι «Ορισμένοι έχουν πυρηνικούς πυραύλους, αλλά μας λένε ότι δεν πρέπει να βρίσκονται στα δικά μου χέρια; Δεν το δέχομαι αυτό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν. Κάθε ανεπτυγμένο έθνος έχει (σ.σ.: πυρηνικές κεφαλές)»

«Αυτοί που σκέφτονται να κινηθούν εναντίον της Τουρκίας θα πρέπει να το σκεφθούν όχι μια, ή δέκα φορές, αλλά εκατό φορές πριν κάνουν το πρώτο βήμα» είπε ο κ.Ερντογάν και πρόσθεσε ότι «θα σπάσουμε κάθε χέρι που απλώνετε στην πατρίδα μας, τη σημαία μας, την ανεξαρτησία μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε την απαραίτητη απάντηση σε εκείνους που προσπαθούν να διοργανώσουν επιχειρήσεις πάνω στην Τουρκία».