Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την σκότωσαν και την πέταξαν στους θάμνους! Θρήνος για την Ιόλη που βρέθηκε νεκρή στο Brisbane

Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη σε Αυστραλία και Κύπρο μετά την άγρια δολοφονία 26χρονης ελληνοκύπριας που βρέθηκε νεκρή το πρωί ...


Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη σε Αυστραλία και Κύπρο μετά την άγρια δολοφονία 26χρονης ελληνοκύπριας που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης σε πάρκο της πόλης.




Νεκρή είναι η Ιόλη Χατζηλύρα, 26 ετών, από τη Λευκωσία. Βρέθηκε σχεδόν γυμνή, γεμάτη αίματα και μώλωπες, από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο. Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου.

Η Ιόλη Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούν στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill. «Η κοπέλα δολοφονήθηκε στον τόπο που εντοπίστηκε. Παραμένει μυστήριο τι έγινε στην Ιόλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», σημείωσε ο Trezise.