Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλοπή όπλων στη Λέρο: Γίνεται Κατ' αντιπαράσταση εξέταση των τριών υπόπτων

«Οι έρευνες εντείνονται, προφανώς οδηγούνται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις» δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για την απώλε...


«Οι έρευνες εντείνονται, προφανώς οδηγούνται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις» δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο, επαναλαμβάνοντας ότι οδηγούμαστε προς εξιχνίαση της υπόθεσης.






Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των Αρχών, βρίσκονται τρία άτομα σε βάρος των οποίων προκύπτουν σημαντικά στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση και φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του και εν ενεργεία υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος πλέον υπηρετεί σε άλλη μονάδα, εκτός της Λέρου και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.'

Κατ' αντιπαράσταση εξέταση των τριών υπόπτων

Πρόκειται για τρία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία υπηρέτησαν στο παρελθόν στη συγκεκριμένη μονάδα, έναν υπαξιωματικό που είχε την ευθύνη για την αποθήκη οπλισμού και δυο ακόμα χαμηλόβαθμα επιχειρησιακά στελέχη.

Σήμερα μάλιστα έγινε κατ' αντιπαράσταση εξέταση των τριών υπόπτων, ενώ κατά πληροφορίες από το υπ. Αμυνας ειδικοί κατάφεραν να ανακτήσουν βιντεοσκοπημένο υλικό από την ημέρα κλοπής του πολεμικού υλικού, που τοποθετείται τον περασμένο Οκτώβριο. Κατά πληροφορίες μάλιστα έγινε σε διάστημα δύο εβδομάδων σε δύο δόσεις.