Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στα κατεχόμενα αύριο για παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Αύριο Κυριακή αναμένεται στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας προκειμένου να αναλάβει «δράση» όσον αφορά...


Αύριο Κυριακή αναμένεται στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας προκειμένου να αναλάβει «δράση» όσον αφορά τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναμενόταν το Σάββατο στα κατεχόμενα, ωστόσο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, η παράνομη επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή.




Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «ο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα επισκεφθεί την «ΤΔΒΚ» Στις 8-9 Σεπτεμβρίου. Κατά την επίσκεψή του, ο Υπουργός Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τις αρχές της «ΤΔΒΚ», καθώς και τους αρχηγους των τ/κ πολιτικών κομμάτων για να συζητήσει τα θέματα της κοινής μας ατζέντας και ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό ζήτημα και την Ανατολική Μεσόγειο».

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το «γραφείο τύπου και πληροφοριών», στα κατεχόμενα, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τη Δευτέρα στις 10 το πρωί ο κ. Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στις 10:35 θα παρακαθίσει σε σύσκεψη στρογγυλής τραπέζης στο «προεδρικό» όπου θα πάρουν μέρος οι αρχηγοί των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων.

Στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του από τον «ΥΠΕΞ», Κουντρέτ Οζερσάι και στις 14:30 θα συναντηθεί με τον «πρωθυπουργό», Ερσίν Τατάρ.

Θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα την ίδια μέρα στις 18:15. Δεν δόθηκαν πληροφορίες για το πρόγραμμα του κ. Τσαβούσογλου κατά την Κυριακή στα κατεχόμενα.