Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι έπεσε το αυτοκίνητο πάνω στους πάγκους στη λαϊκή της Ηλιούπολης

Πανικός προκλήθηκε στη λαϊκή της Ηλιούπολης, όταν περίπου στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (07.09.2019), αυτοκίνητο βγήκε από την πορ...


Πανικός προκλήθηκε στη λαϊκή της Ηλιούπολης, όταν περίπου στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (07.09.2019), αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία κι έπεσε πάνω στους πάγκους, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.




Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το αυτοκίνητο που προκάλεσε πανικό στη λαϊκή στην Ηλιούπολη «βγήκε από την πορεία του στην κατηφόρα και μπήκε μέσα στους πάγκους της λαϊκής«.

Από την σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν δυο γυναίκες και ένας άνδρας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τραυματίας είναι και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

«Τραυματίστηκαν τρεις. Ήρθε το ασθενοφόρο και παρέλαβε δύο κυρίες και έναν κύριο ο οποίος μάλλον είχε χτυπήσει στο στήθος. Τη μια γυναίκα την πήραν με το φορείο» πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι θα μπορούσαν να τα πράγματα να ήταν χειρότερα αφού στη λαϊκή εκείνη την ώρα βρισκόταν πολύς κόσμος.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πως και γιατί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους πάγκους της λαϊκής τη στιγμή που ο κόσμος ψώνιζε.