Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Το παιδί μου, το παιδί μου» - Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά της μάνας του δίμηνου βρέφους – Μισή ώρα προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί μετά την επίθεση του ροτβάιλερ

Σπαράζει καρδιές η τραγωδία με θύμα δυο μηνών κοριτσάκι στα Γλυκά Νερά. Τραύματα σε όλο του το σώμα από την επίθεση του ροτβάιλερ είχε τ...


Σπαράζει καρδιές η τραγωδία με θύμα δυο μηνών κοριτσάκι στα Γλυκά Νερά. Τραύματα σε όλο του το σώμα από την επίθεση του ροτβάιλερ είχε το άτυχο βρέφος.

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το Παίδων Πεντέλης, όπου η μητέρα μετέφερε αμέσως το παιδί της μετά την επίθεση του ροτβάιλερ, αναφέρει πως το δυο μηνών κοριτσάκι είχε τραύματα σε όλο του το σώμα.




Σε κατάσταση σοκ η μητέρα ζητούσε από τους γιατρούς να σώσουν το παιδάκι της. Επί μισή ώρα οι γιατροί στα εξωτερικά ιατρεία προσπαθούσαν να επαναφέρουν το παιδί, αλλά ήταν πολύ αργά. Το μηνών βρέφος είχε ήδη χάσει τη ζωή του πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο νοσοκομείο μετέφερε τη μητέρα στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας, όπου παραμένει, σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για να ρίξει φως στο πως έγινε η επίθεση του ροτβάιλερ της οικογένειας στο βρέφος.

Δίπλα στη μητέρα βρίσκεται συνεχώς ψυχολόγος της αστυνομίας. Η 35χρονη δεν μπορεί να αντέξει τον πόνο της απώλειας του μόλις δυο μηνών παιδιού της. Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Το ζευγάρι έχει και τρία αγόρια.

Η γυναίκα δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει στους αστυνομικούς. Από το σοκ λιποθυμά συνέχεια και όταν συνέρχεται τα ουρλιαχτά της «το παιδί μου, το παιδί μου» ακούγονται παντού και ραγίζουν καρδιές.

Σε φιλοζωική το ροτβάιλερ

Το σκυλί φαινόταν άγριο και ήταν συνεχώς στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο του οικήματος όπου μένει η οικογένεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονάς τους.

Το σκυλί παρέμεινε στο μπαλκόνι και μετά το περιστατικό, έως ότου να αποφασιστεί η τύχη του. Το μεσημέρι, η ασφάλεια μπήκε στο σπίτι και παρέδωσε το ροτβάιλερ σε ανθρώπους φιλοζωικής.