Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ «ΜΟΥΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ... Ο Μίκι Ρουρκ φοράει ψεύτικα μαλλιά και το πρόσωπό του έχει παραλύσει! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό αποφάνθηκε ειδική γιατρός που ανέλυσε την εικόνα από την πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση που σόκαρε τους πάντες - Έκανε περισσότερα κ...


Αυτό αποφάνθηκε ειδική γιατρός που ανέλυσε την εικόνα από την πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση που σόκαρε τους πάντες - Έκανε περισσότερα και πιο συχνά μπότοξ από όσα χρειαζόταν, έχει βάλει λίπος στα μάγουλα, έχει αφαιρέσει όλες τις γραμμές του προσώπου του, λέει η δρ Ελγκμάτι στην βρετανική Mirror
Η εικόνα του Μίκι Ρουρκ από πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση σόκαρε τους πάντες. Ο άλλοτε γόης του Χόλιγουντ εμφανίστηκε αγνώριστος, παραμορφωμένος από τις πλαστικές με έναν αφύσικο και τρομακτικό, για πολλούς, τρόπο.




Η βρετανική εφημερίδα Mirror απευθύνθηκε σε ειδικό γιατρό, που ανέλυσε την εικόνα και προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση. Ο Μίκι Ρουρκ φοράει ψεύτικα μαλλιά και το πρόσωπό του έχει παραλύσει, απεφάνθη η δρ Χάλα Ελγκμάτι, αισθητική γιατρός και ειδική χειρουργός επί της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η εικόνα του 66χρονου σταρ του Χόλιγουντ, με το καουμπόικο καπέλο και το ξεκούμπωτο μαύριο πουκάμισο είπε πολλά περισσότερα για τον ίδιο, από όσα ο ίδιος ο Μίκι Ρουρκ στην συγκεκριμένη συνέντευξη.

«Όταν πρωτοεμφανίστηκε ως 19χρονος ηθοποιός, ήταν πολύ όμορφος. Ακόμα και στα 40 του, όταν η ηλικία του είχε αρχίσει να φαίνεται, φαινόταν πολύ αρρενωπός κι ελκυστικός. Αλλά τα όσα έχει κάνει από τότε έχουν επηρεάσει πολύ αρνητικά τις αναλογίες του προσώπου του και πλέον φαίνεται "αφύσικος" στο ανθρώπινο μάτι», λέει η δρ Ελγκμάτι και εξηγεί: «Έχουν γίνει πολλές μελέτες για το πώς ορίζεται η ομορφιά και η ελκυστικότητα των ανθρώπων. Οι περισσότερες συμφωνούν πως υπάρχει μια "χρυσή αναλογία" μεταξύ των βασικών σημείων του προσώπου. Για παράδειγμα, τα χείλη θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη απόσταση από την άκρη της μύτης, σε σχέση και με το πιγούνι».«Στην περίπτωση του Μίκι Ρουρκ, όλες αυτές οι αναλογίες έχουν πειραχθεί και αποσυγχρονιστεί, εξαιτίας των αλλεπάλληλων πλαστικών επεμβάσεων», τονίζει η ίδια.

«Πλέον είναι δύσκολο για το ανθρώπινο μυαλό να επεξεργαστεί την εικόνα και γι' αυτό πολλοί θεωρούν το παρουσιαστικό του "αφύσικο"», εξηγεί.

miki_rourk_plastikes


Η ίδια, που είναι ειδικός επί της μεταμόσχευσης μαλλιών, πιστεύει πως ο Μίκι Ρουρκ φορά ειδική περούκα που τοποθετείται με κόλλα στο κρανίο και διατηρείται επί δύο μήνες.

Η χρήση του μπότοξ, προσθέτει, έχει επηρεάσει το μέτωπο του Μίκι Ρουρκ τόσο ώστε οι μυες του προσώπου του να είναι σε μια σχεδόν μόνιμη κατάσταση παράλυσης.

«Είναι πολύ εύκολο να το παρακάνει κανείς με το μπότοξ. Δεν υπάρχει καμία γραμμή στο μέτωπο του Μίκι Ρουρκ, απαράδεκτο για ένα αντρικό πρόσωπο. Πραγματικά είναι πολύ καλή ιδέα να αφήνεις κάποιες γραμμές στο πρόσωπο ώστε να μην χάνεις την δική σου εσωτερική λάμψη και να μπορείς να εκφράζεσαι. Στο μυαλό μας το παρουσιαστικό του Ρουρκ δεν εξηγείται. Τα μάτια του δείχνουν γερασμένα, αλλά δεν υπάρχει καμία γραμμή στο μέτωπό του», λέει η γιατρός.

«Υποψιάζομαι ότι ο Μίκι Ρουρκ έκανε πλήρης, μέγιστες δόσεις μπότοξ για να πετύχει αυτό το λουκ, πιθανότατα πολύ πιο συχνά από ότι θα χρειαζόταν. Από το πολύ μπότοξ, οι μύες του είναι πια σε σχεδόν μόνιμη παράλυση. Το μυαλό καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κουνήσει συγκεκριμένους μύες και τελικά πραγματικά δεν έχεις πια την ικανότητα να κινήσεις αυτούς τους μύες», εξηγεί.

Παράλληλα η ίδια πιστεύει ότι στα μάγουλα του Μίκι Ρουρκ έχουν γίνει εμφυτεύσεις λίπους, ενώ στα χείλη του η επέμβαση είναι τόσο μεγάλη, που η γιατρός πιστεύει πως είναι πια θηλυπρεπή.