Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο ΑΠΛΥΤΟΣ Καθηγητής που έβρισε Κολοκοτρώνη και Μελά...! Τον καλύπτει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας... Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με την ΑΠΛΥΤΗ πρόεδρο της...!

Μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποστηρικτης τρομοκρατών προκύπτει από το προφίλ του στο facebook ο καθηγητής Χημείας που όλοι είδαμε να καθυβρί...


Μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποστηρικτης τρομοκρατών προκύπτει από το προφίλ του στο facebook ο καθηγητής Χημείας που όλοι είδαμε να καθυβρίζει τον Κολοκοτρώνη και τον Παύλο Μελά... Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό για την πολιτική του ταυτότητα. Αλλά άλλο να το υποψιάζεσαι και άλλο να το βλέπεις. Ήδη τα κοινωνικά δίκτυα κάνουν "βόλτα" φωτογραφίες του και άλλα στοιχεία που φωτογραφίζουν τον "γνωστό χώρο"... Δείτε







Θέση πήρε σήμερα η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, με αφορμή το σάλο που προκάλεσε ανα το πανελλήνιο το βίντεο καθηγητή στην Κέρκυρα στο οποίο απαξίωνε σημαντικές μορφές της Ελληνικής Ιστορίας.

Μιλώντας στο Corfutv η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαρίνα Ράπτη (κι αυτή ΑΝΤΑΡΣΥΑ) εξέφρασε απορία, κυρίως γιατί το βίντεο δημοσιοποιήθηκε τώρα, καθώς αφορά περιστατικό που έγινε 2 χρόνια πριν.

Το βίντεο απο το δελτίο του CorfuTv