Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρατούνται οι γονείς και η γιαγιά του μωρού που κατασπάραξε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά

Συνελήφθησαν οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους που πέθανε μετά από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά. Το λίγων μηνών μωρό μετέφερε ...


Συνελήφθησαν οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους που πέθανε μετά από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά. Το λίγων μηνών μωρό μετέφερε στο νοσοκομείο η μητέρα του, ωστόσο, ήταν ήδη αργά, μιας και το μωράκι ήταν ήδη νεκρό.







Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, η μητέρα, φέρεται να έχει συλληφθεί για το περιστατικό, ενώ ο πατέρας και η γιαγιά του παιδιού κρατούνται στο ΑΤ Παιανίας.

Οι κατηγορίες που φέρονται να αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου. Νωρίτερα, η ΕΡΤ είχε μεταδώσει ότι οι γονείς αλλά και η γιαγιά του μωρού έχουν συλληφθεί

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οικογένεια έχει ακόμα τρία παιδιά, τα οποία τη στιγμή της επίθεσης δεν ήταν στο σπίτι καθώς ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο. Το ροτβάιλερ κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες επιτέθηκε στο μωράκι.