Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Νέα επεισόδια στον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση - Επιτέθηκαν σε πυροσβέστες

Επεισόδια καταγράφηκαν για ακόμη μια φορά στον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς. ...


Επεισόδια καταγράφηκαν για ακόμη μια φορά στον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.






Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, την ώρα που οι Πυροσβέστες θεώρησαν ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις δέχτηκαν την επίθεση από τους Ρομά που φαίνεται ότι είχαν σκοπό να διατηρήσουν τη φωτιά στο σημείο.

Ζημιές προκλήθηκαν σε πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στο σημείο επανέκαμψαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποκατάσταση της τάξης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνονται πυρκαγιές στο σημείο, ούτε η πρώτη φορά που επιτίθενται σε πυροσβέστες.

Ο περιφερειακός διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Στερεά, Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός δήλωσε για το συμβάν: «Κάθε φορά που πηγαίνουμε να σβήσουμε πυρκαγιά στον καταυλισμό κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πυροσβεστών μας. Γι αυτό πάντα ζητάμε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. Για μια ακόμη φορά σήμερα οι πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να μην καεί ο καταυλισμός των Ρομά, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και να καταστρέφουν την περιουσία του δημοσίου. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.»

Νωρίτερα διερχόμενος οδηγός έστειλε βίντεο από την ώρα που οι πυροσβέστες επιχειρούσαν κατάσβεση στον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης.