Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ με αυτόματα και χειροβομβίδες κατά του τουρκικού στρατού...!!! Τους τσάκισαν πάλι οι Κούρδοι... ΒΙΝΤΕΟ

Το Gerilla TV δημοσίευσε βίντεο από στρατιωτικές δράσεις που έγιναν στους λόφους Χερεγκόλ και Λεϊλέκ Στην σχετική με αυτές τις δράσει...



Το Gerilla TV δημοσίευσε βίντεο από στρατιωτικές δράσεις που έγιναν στους λόφους Χερεγκόλ και Λεϊλέκ

Στην σχετική με αυτές τις δράσεις ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του HPG, α;ναφέρονται τα εξής :






¨Οι δυνάμεις μας στα πλάισια των Επαναστατικών Κινήσεων Μάρτυρας Μπαγκερ και Μάρτυρας Σόνια, με σκοπό να χαιρετίσουν την επέτειο της έναρξης της 15ης Αυγούστου, πραγματοποίησαν στις 15:20 της 16/8 δράση κατά του κατοχιμού τουρκικού στρατού σε θέσεις όπου είχε εγκατασταθεί στον λόφο Λεϊλέκ της επαρχίας Σέμντινλι του νομού Χακκάρι. Οι δυνάμεις μας από δύο πλευρές εισήλθαν μέχρι τις θέσεις του εχθρού και τις πυρπόλησαν. Οι δυνάμεις μας που κατέλαβαν τις εχθρικές θέσεις, κατέσχεσαν ένα όπλο BKC από την σορό ενός στρατιώτη, όπως και τις σφαίρες που το συνόδευαν. Σε μια άλλη θέση κατέστρεψαν ένα τηλεσκόπιο. Σε αυτή την δράση σκοτώθηκε ένας στρατιώτης και τραυματίστηκαν πολλοί άλλοι. Η μονάδα μας που εκτέλεσε την επιχείρηση, επέστρεψε σώα στην βάση της.

Στις 05:30 της 26/7 οι δυνάμεις μας με την μέθοδο της ενέδρας πραγματοποίησαν δράση κατά μονάδας του τουρκικού κατοχικού στρατού που είχε εγκατασταθεί στον λόφο Χερεγκόλ και κινούνταν με σκοπό να διασφαλίσει την ασφάλεια του δρόμου. Η μονάδα αυτή χτυπήθηκε αποτελεσματικά από δύο πλευρές και έτσι σκοτώθηκαν 11 στρατιώτες και τραυματίστηκαν άλλοι 2. Ταυτόχρονα οι δυνάμεις μας έθεσαν κάτω από πυκνά πυρά τις εχθρικές θέσεις και το καταφύγιο του εχθρού στον λόφο Χερεγκόλ. Στην δράση αυτή δεν έγινε δυνατό να εντοπιστούν νερκοί και τραυματίες στρατιώτες¨.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ