Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΜΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ... Το Τελ Αβίβ έπληξε την τουρκική οικονομία με ταξιδιωτική οδηγία! Κι έρχοναι κι άλλα...

Το Ισραήλ πριν λίγες ώρες έβγαλε ταξιδιωτική οδηγία, που απαγορεύει στους πολίτες του να ταξιδεύουν σε συγκεκριμένες 6 χώρες, με την Το...


Το Ισραήλ πριν λίγες ώρες έβγαλε ταξιδιωτική οδηγία, που απαγορεύει στους πολίτες του να ταξιδεύουν σε συγκεκριμένες 6 χώρες, με την Τουρκία να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Η διεύθυνση αντιτρομοκρατίας στο γραφείου του πρωθυπουργού του Ισραήλ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με ειδική αναφορά για την Τουρκία, καθώς υπάρχει φόβος επιθέσεων κατά Ισραηλινών πολιτών.




Με βάση το επίπεδο επικινδυνότητας η Τουρκία, το Σινά, η Ιορδανία και μερικές αφρικανικές χώρες όπως το Μαρόκο, η Τυνησία, το Μάλι, η Ακτή του Ελεφαντοστού, η Νιγηρία, η Κένυα και η Νότια Αφρική, είναι χώρες που θα πρέπει να αποφεύγουν μα κάθε τρόπο οι πολίτες του Ισραήλ.

Είναι προφανές, πως ειδικά για την Τουρκία το Ισραήλ δεν βγάζει τυχαία την ανακοίνωση. Ο Ερντογάν έχει φθάσει στα άκρα την σύγκρουση με τον Νετανιάχου, με τους Ισραηλινούς να μην ξεχνάνε.

Μόλις χθες αναφέραμε πως το Ισραήλ είναι έτοιμο για όλα. Το Ισραήλ με αυτό τον τρόπο χτυπάει την ήδη πληγωμένη τουρκική οικονομία.

Γκαντς και Νετανιάχου προέβησαν και οι δύο σε δηλώσεις, οι οποίες καταδεικνύουν με σαφήνεια ότι το τουρκικό καθεστώς, είναι στο στόχαστρο των Ισραηλινών.

«Αυτός που δεν σταματά να ψεύδεται για το Ισραήλ, σφαγιάζει τους Κούρδους στη δική του χώρα και αρνείται τη φοβερή σφαγή του λαού της Αρμενίας – δεν πρέπει να ζητά τίποτα από το Ισραήλ. Ερντογάν σταμάτα να ψεύδεσαι», δήλωσε ο Νετανιάχου

Από την άλλη πλευρά ο έτερος ισχυρός αξιωματούχος της ισραηλινής αντιπολίτευσης ο πρώην ΑΓΕΕΔ Γκαντς, εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις Ερντογάν στην οποία ανέφερε ότι:«δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ερμηνευθούν τα πρόχειρα και άθλια λόγια του Ερντογάν, παρά ως αντισημιτισμός, σαφέστατα. Αυτή είναι η απόδειξη ότι η ευθύνη της μνήμης του Ολοκαυτώματος είναι πιο σημαντική τώρα από ποτέ.

Κάποιος που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταπιέζει σκληρά τους Κούρδους και υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Χαμάς, όπως ο Ερντογάν, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για ηθική προς το Ισραήλ», δήλωσε ο Γκαντς.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ερντογάν έμπλεξε και θα πρέπει να προσέχει από εδώ και πέρα.