Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Κύπριας στην Αυστραλία: Στα τυφλά ψάχνει η αστυνομία τον δράστη

Πιστεύουμε ότι πέθανε στην περιοχή που εντοπίστηκε στο πάρκο δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας - Ορισμένα από τα ρούχα της Ιόλης Χατζηλύ...



Πιστεύουμε ότι πέθανε στην περιοχή που εντοπίστηκε στο πάρκο δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας - Ορισμένα από τα ρούχα της Ιόλης Χατζηλύρα και τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν ανακατευτεί και αφαιρεθεί

Στα τυφλά ψάχνει για την ώρα η αστυνομία του Μπρισμπέιν τον δολοφόνο της Κύπριας Ιόλη Χατζηλύρα, απευθύνοντας έκκληση σε όσους μπορεί να είδαν ή να γνωρίζουν τι συνέβη στο πάρκο της πόλης στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 26χρονη.




Σύμφωνα με αστυνομικό Τιμ Τρεσίζε που μετέχει στις έρευνες η αστυνομία εκτιμά ότι «η υγιής νεαρή γυναίκα» πιθανότατα πέθανε στο σημείο που βρέθηκε προσθέτοντας ότι «έγιναν προσπάθειες να κρυφτεί το πού ήταν το πτώμα μέσα στους θάμνους».

«Η Χατζηλύρα δεν ήταν εντελώς ντυμένη και φαίνεται ότι ορισμένα από τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν ανακατευτεί και αφαιρεθεί» είπε ο ίδιος προσθέτοντας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com, ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πει κανείς αν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

«Δεν έχουμε καμία ένδειξη που να δείχνει ότι την μετέφεραν στο πάρκο» είπε ακόμη ο αστυνομικός συμπληρώνοντας ότι δεν βρέθηκαν πουθενά το πορτοφόλι ή το κινητό τηλέφωνο της 26χρονης Κύπριας.

«Δεν γνωρίζουμε πώς έφτασε στο πάρκο, δεν γνωρίζουμε με ποιον ήταν μαζί και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή» πρόσθεσε.