Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ... Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα τηρήσουμε και ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ την Συμφωνία των Πρεσπών»...!!!

ΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ... Η ΝΤΟΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.....


ΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ... Η ΝΤΟΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ..





«Η ΝΔ δεν άλλαξε στάση. Θεωρεί ότι Συμφωνία των Πρεσπών έχει βασικές αδυναμίες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό. Θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής κατά την συνεδρίαση ενημέρωσης που κάνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως εισηγήτρια της ΝΔ, αναφέρθηκε στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών λέγοντας: «ακούω τις τελευταίες ημέρες στις τηλεοράσεις μια παραφιλολογία ότι η ΝΔ άλλαξε θέση για την Συμφωνία των Πρεσπών και δεν τηρεί αυτά που έλεγε προεκλογικά. Θυμίζω ότι η ΝΔ προεκλογικά, σε όλους τους τόνους εντός και εκτός κοινοβουλίου, είπε ότι άπαξ και ψηφιστεί η Συμφωνία θα είναι Συμφωνία εν ισχύ και δεν μπορεί καμία δύναμη να αναιρέσει αυτή τη συμφωνία. Το θεωρήσαμε αυτονόητο πριν τις εκλογές και εξακολουθούμε να το θεωρούμε έτσι, όπως είπε και ο Πωρθυπουργός στην ΔΕΘ».

Και σημείωσε ότι «στην δεύτερη πτυχή για την τήρηση των όρων ιδίως με τα μακεδονικά προϊόντα αυτό θα το αντιμετωπίσουμε», ενώ για το τρίτο θέμα της ενταξιακής πορείας της γειτονικής χώρας στην ΕΕ, είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα με το άνοιγμα και το κλείσιμο των κεφαλαίων ανάλογα με την τήρηση της συμφωνίας και την συμπεριφορά της γειτονικής χώρας.